Position: hotel888 > 3 >

ading1a " u003e hvordan man kan have en kønsskifte u003c / h4 u003e u003col id=’intellitxt’u003e u003ch1 class="heading4a"u003e leve som en kvinde før operation

  

Live som en kvinde før operation

Gennem historien har der været mange historier om personer, som var mirakuløst forvandlet til det modsatte køn . Funk Wagnall 's Standard Dictionary of Folklore , mytologi og Legend fortæller mange historier om sex ændringer . I den ene konto , var den græske gudinde Venus Castina til opgave at reagere med sympati og forståelse for længsel af kvindelige sjæle i fangeskab i mandlige organer . I overensstemmelse med denne myte , er vi også fortalte om historien , når Sythians ' bagtrop plyndrede templet Venus på Ascelon . Gudinden Venus var så rasende , at hun gjorde kvinder på røvere .
Times , heldigvis , har ændret sig . Der er nu mange kirurgiske muligheder til rådighed for en person , der føler , at han lever under forkerte køn . Forståeligt , bør en sådan beslutning ikke træffes på en fiks id¨¦ , når en mand mister sit vedhæng , kan han ikke få den tilbage . Desuden er en ofte citeret undersøgelse viste , at omkring halvdelen af alle mænd , der skal opereres og ændre deres køn er ingen gladere efter deres operation end før . Indrømmet , gyldigheden af denne undersøgelse er blevet sat spørgsmålstegn ved , men ikke desto mindre tyder på, at Seksuel kønsskifteoperation ( SRS ) ikke vil blive svaret på alle livets problemer . Det er grunden til, at der er systemer på plads for at sikre, at du ikke hoppe til højre ad kirurgi . Snarere , at mænd, der ønsker at blive kvinder er forpligtet til at første leve livet som en kvinde før operationen . Denne måde, er der stadig en chance for manden at ændre hans sind, og ikke foretage permanente foranstaltninger .
Der er mange muligheder, der ikke kræver dyre kirurgiske procedurer . En populær mulighed er , at hormoner
Hormoner : . Tro det eller ej , er der flere krav at opfylde , før en præ-operative transseksuelle kan endda begynde at tage hormoner . Harry Benjamin International kønsdysfori foreningens Standards of Care for Ligestilling Identity Disorders hedder det, at før nogen begynder et hormon behandling , skal følgende kriterier være opfyldt :
1 . Patienten skal være myndig alder ( mindst 18 år gammel ) .
2 . Patienten skal have dokumenteret kendskab til , hvad hormoner kan medicinsk gøre og ikke gøre , og være bevidste om deres sociale ydelser og risici .
3 . Enten :
* En dokumenteret virkelige liv erfaringer bør foretages i mindst tre måneder før indgift af hormoner
Eller
* En periode på . psykoterapi af en varighed angivet af den mentale sundhed professionel efter den første evaluering ( normalt minimum tre måneder) bør gennemføres .
Foreningen giver også " Readiness kriterier. " De er ikke krav i sig selv , men dommen opkald , der skal foretages af patientens læge :
1 . Patienten har haft en yderligere konsolidering af kønsidentitet i det virkelige liv erfaringer eller psykoterapi .
2 . Patienten har gjort fremskridt i mastering andre identificerede problemer , som fører til forbedring eller fortsat stabil mental sundhed . Denne grundlæggende indebærer et fravær af psykiske problemer , såsom sociopathy , stofmisbrug , psykoser eller suicidale tendenser .
3 . Hormoner er sandsynligvis vil blive truffet på en ansvarlig måde .
Mand til kvinde transseksuelle bruge hormonet østrogen til feminize deres stemmer , ansigter og krop egenskaber . Dette hormon ændrer deres fedtfordeling , øger deres bryststørrelse og nedsætter deres hår på kroppen. En ting , at dette hormon ikke gør , er imidlertid at eliminere ansigtsbehåring . Transseksuelle må ofte gå gennem smertefulde og dyre behandlingsformer som elektrolyse at fjerne denne hår . Østrogen også krymper penis og testikler , så beslutningen om at gå igennem med hormoner er en temmelig permanent ( selvom ingen steder næsten lige så ekstrem som kirurgi ) .
Enhver læge , herunder en psykiater , kan foreskrive hormoner når hun fastslår, at de er egnede for hende patient . Igen , vil disse hormoner ikke gives , før ovennævnte krav er opfyldt . Når både lægen og patienten er overbevist om, at patienten er klar til hormoner , kan behandlingen begynde .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------