Position: hotel888 > 3 >

ading1a " u003e hvordan man kan have en kønsskifte u003c / h4 u003e u003col id=’intellitxt’u003e u003ch1 class="heading4a"u003e vide , hvordan du kommer i gang

  

ved hvordan man får gang

Det vigtigste mål for en kønsskifte er at hjælpe en person bor komfortabelt i hans krop . Men det er en meget mere kompliceret end at snuppe en skalpel og en nål , før de gennemfører noget så ekstremt som en kønsskifte , skal patienten overveje alle de muligheder . Det er, hvor HBIGDASCGID kommer ind
Harry Benjamin International kønsdysfori foreningens Standards of Care for Gender Identity Disorders ( HBIGDASCGID ) er et dokument, der første gang blev udarbejdet i 1979 og revideret i 1998 . Det søger at hjælpe med at styre køns- identitet lidelser og behandlingen af dem . Så for at komme i gang i sex-forandringsprocessen og støtte overgangen , det dokument tyder på, at mand til kvinde transseksuel aktiviteter kan omfatte :
en . Måde kjole : cross-dressing diskret med undertøj , dressing unisexually eller dressing i en feminin måde
2 . Body ændring: ændring i kroppen gennem hårfjerning ( elektrolyse eller organ voksning ) , samt mindre plast kosmetisk kirurgiske procedurer .
3 . Praksis : . stigende grooming , garderobe og vokal-udtryk færdigheder
For begge køn , kan den indeholde :
fire . Uddannelse : lære om transseksuelle fænomener fra støttegrupper og køn netværk , kommunikation med jævnaldrende via internettet , og læse de relevante lå og faglitteratur om juridiske rettigheder vedrørende arbejde , relationer og offentlige tværs dressing
5 . Aktiviteter : deltagelse i fritidsaktiviteter på den ønskede køn
6 . . Livsstil : . episodiske tværs køn lever
Foreningen foreslår også interne processer en enkeltperson kan gå igennem for at hjælpe begynde overgangen . Disse omfatter :
1 . Accept af personlige homoseksuelle eller biseksuelle fantasier og adfærd ( orientering ) som værende fuldstændig forskellig fra køns- rolle forhåbninger .
2 . Accept af behovet for at opretholde et job , sørge for de følelsesmæssige behov, som børn , ære en ægtefæller engagement , og at der ikke nød et familiemedlem , der i øjeblikket har en højere prioritet end personlige ønske for konstant på tværs af køn udtryk . ( Dette betyder ikke , at du ikke kan gøre hvad du vil . bare, at du bør indse, at dine beslutninger påvirker mange flere mennesker end blot dig selv )
3 . Integration af mandlige og kvindelige kønsbevidsthed i den daglige tilværelse.
4 . Identifikation af de udløsende faktorer for øget grænseoverskridende køn længsler og effektiv varetagelse af dem, for eksempel , at udvikle bedre selv-beskyttende, selvhævdende og faglige færdigheder for at fremme på arbejdspladsen og løse interpersonelle kæmper for at styrke vigtige relationer .
5 . Søger åndelige komfort .
Alle disse muligheder bør overvejes ved enhver person , der tænker på at gå igennem med procedurerne i en sex -change operation . De bør helt sikkert være tænkt over før nogen andre permanente skridt tages .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------