Position: hotel888 > 3 >

bivirkninger af plastikkirurgi

   Plastikkirurgi er en mulighed for personer , der ønsker at ændre noget ved deres fysiske fremtoning . Andre har for at få opereret af grunde, som ikke æstetiske , såsom genopbygning eller korrektion af en helbredstilstand . Der er en række bivirkninger ved plastikkirurgi , selv i hænderne på en kvalificeret faglig

Reaktion på Anæstesi


En af bivirkningerne af plastikkirurgi er en negativ reaktion på anæstesi . Nogle personer kan tage længere tid at vågne op end forventet, mens personer med præ-eksisterende forhold kan have alvorlige reaktioner på vitale organer som hjerte .

Infektion


Personer , der gennemgår plastikkirurgi åbne sig op for muligheden for at få infektioner på grund af uhygiejniske forhold på operationsstuen til forureninger efter proceduren .

nerveskader


En anden bivirkning af plastikkirurgi er nerveskade eller tab af følelse i det område af kroppen proceduren blev udført på .

Fluid Buildup

Fluid oprustning , medicinsk benævnt seroma , forekommer i områder af kroppen , hvor væv er blevet fjernet . Denne betingelse forsvinder normalt efter en måned . Hvis det går ud over dette punkt , patienterne har brug for at gå tilbage til deres læge .

Blodpropper

Blodpropper er bivirkninger for plastikkirurgi , hvor blodet samler lokale områder af kroppen . Lægerne kan dræne blodet fra disse områder . Blodpropper , der opstår i følsomme områder som i hjernen kræver dramatiske behandlinger , som kan være farligt og livstruende .

Smerter

En almindelig bivirkning af plastikkirurgi er smerter i snit område, navnlig i procedurer som brystimplantater og ansigtsløftning . Disse procedurer kræver en masse stretching af huden .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------