Position: hotel888 > 3 >

genstartstid fra knæalloplastik

   Recovery tider for nogen form for medicinsk procedure , herunder knæalloplastik , varierer fra person til person afhængig af den enkeltes helbred . Men , som University of California , San Francisco ( UCSF ) Medical Center detaljer , skal knæalloplastik opsving blive set på som en gradvis proces ( se Resources )

Hospitalsindlaeggelse


De fleste mennesker, der har haft knæalloplastik begynder deres vej mod bedring med en 3-. til 4-dages hospitalsophold . Lægehjælp udbydere vil holde øje med dine vitale tegn og give dig medicin til smertelindring.

Fysioterapi


Så snart dagen efter du har haft en knæalloplastik , vil du begynde at arbejde med en fysisk terapeut . Blid stræk næsten umiddelbart efter operationen vil hjælpe dig med at genvinde din normale vifte af bevægelse.

den første måned


Den første måned , efter du har haft kirurgi er en tid med hvile og gradvis lempelse tilbage i din normale rutiner . Hold din sømme rent og tørt for at undgå risikoen for infektion . Brug mobilitet enheder som foreskrevet af Deres læge .

Det første år

Du har flere opfølgende aftaler , så lægen kan vurdere din inddrive i det første år efter din knæalloplastik . Normalt disse besøg finder sted hvert 3 måneder , hvorefter du får grønt lys til at vende tilbage til at køre , sport og andre anstrengende fysiske aktiviteter .

Overvejelser

Hvis du på noget tidspunkt dine knæ er at give dig smerte , slække på dine aktiviteter og prøv igen om et par dage . Ring til din læge for at drøfte din situation i stedet for at presse dig selv for hårdt og sårede dig endnu mere .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------