Position: hotel888 > 3 >

hvordan du vælger den rigtige hud resurfacing metode

  Vi er en ung besat kultur og yngre hud er et mål vi alle stræber efter . Der er mange måder at forynge din hud fra glykolsyre skræl, at microdermabrasion , at kemiske peelinger og laser behandlinger . Hvordan vælger du , hvad der er rigtigt for dig

Du skal bruge: .
Time
Money.
Rynker, acne ar , misfarvning eller andre hud uregelmæssigheder , du ønsker at rette .1 .
Først skal du bestemme, hvor du skal dukke op igen . Er dine arme gamle og rynkede ? Er det dine skuldre ? Decollate ( bryst /kavalergang -området ) ? Hals? Hænder ? Face ?
For alle andre områder end ansigt det eneste rigtige metoder til at forbedre tekstur er via resurfacing ved kemisk peeling som TCA og Glycolic ( medicinsk kvalitet ) peelinger . Dette er smertefuldt og tager også tid som en behandling ikke vil sandsynligvis give dig de resultater, du ønsker . Når det er sagt , på nuværende tidspunkt , bortset fra nogle af disse marginale lasere som Fraxel , kan jeg ikke anbefale noget , men kemisk peeling som TCA , Glycolic og sjældent Phenol . Disse er muligheder, du skal diskutere med din plastikkirurg eller hudlæge .
Som for andre muligheder , er der mindre muligheder jeg har skrevet om at subtilt ændre din hud , men disse ikke tilbyder den samme dramatiske resultater . Venligst se nogle af mine andre artikler for at lære om subtile hudforyngelse og resurfacing .
nu er det mest populære sted mennesker har hud resurfacing er den pålydende . Så lad os snakke om , hvad det er du behøver at vide om de fleste behandlinger .
Først og vigtigst er din plastik kirurg er en salgsmedarbejder. De specialiserer sig i en bestemt procedure og ofte gange føler mig mest tryg med en bestemt type enhed og dermed skubbe den. Til tider de også få nye teknologi og ønsker at " prøve det af ", og kan meget vel skubbe dig i retning af det. Dette betyder IKKE, at du får den bedste rådgivning . Læge butik baseret på dine behov og ønsker .
2 .
Andre end de kemiske skræl for " andre dele af kroppen ", som jeg tror, at alle skal starte med glycolics på en medicinsk niveau og se , om behovet for at gå til TCA eller anden dybere peeling , jeg ønsker at fokusere på ansigtet .
Der er mange lasere og ikke-lasere til rådighed i dag til alt fra " hud- stramning " til laser resurfacing . Jeg ønsker at drøfte de mest populære . En sådan enhed er den Fraxel , som jeg vil personligt udelukke det samme, da resultaterne ikke begrunde bekostning efter min mening , medmindre du har brug for det letteste af behandlinger (i hvilket tilfælde få dig en tube Retin-en eller tri-Luma ) . Der er også mange spa- behandlinger anvender termisk varme ( Thermage ) og andre så lav-niveau non-ablativ behandling . Også disse ikke berettiger deres bekostning .
Den Rhytec Portræt var lovende oprindeligt , men skuffende i det lange løb . I modsætning til ablativ lasere det var den første behandling til at tilbyde PLASMA varme, der arbejdede indefra og ud . Det vakte lys termisk skade til moderat termisk skade , og så pillede , som hvis du havde en solskoldet og nyere yngre , blev genopfyldt hud afsløret . Det eneste problem er , at det ikke var en gennemgribende ændring , som det er CO2 Laser ( jeg vil diskutere ) og ikke giver de resultater, det lovede . Det var så dyre som CO2 , så jeg anser den for overflødig, især da i præsentere virksomheden synes at være gået ud af markedet efterlade mange plastikkirurger med en forældet maskine . Det virkede , og er en mulighed , hvis du kan finde en læge , der har maskinen , for personer med lys hud problemer .
For tungere hudproblemer der er tre væsentlige lasere . Der er Erbium , CO2 og N-Lite . N-lite er pr sit navn , ganske let behandling . Den gennemsnitlige behandling koster mellem 1- 2k Dollars . Der er ingen smerter , ingen nedetid og en vis forbedring af hudens struktur og fine rynker . Alle behandlinger med alle lasere tage mellem 15-90 minutter eller lidt mere . N-Lite kræver ingen bedøvelse .
Den Erbium er lidt mere dybtgående en forandring . Det koster omkring 3- 4k Dollars , og du behøver for at forbehandle med Retin-en eller glycolics lægen vil ordinere . Et aktuelt bedøvelse er nødvendig og ned tid er 4-7 dage med fuldstændig helbredelse i 1-4 uger . Dette vil forbedre tekstur , fine rynker og lidt bedre dynamisk rynker .
3 .

grund af pladsmangel er jeg kombinerer det sidste og min favorit mulighed med det sidste skridt . For ca 1- 2K mere du kan vælge , hvad der er i min mening den bedste og mest effektive behandling . Dette er den CO2 Laser . Denne laser er meget stærk og virker ved at ødelægge (kontrollerede skade) og afbrænding din hud . Til gengæld skaden heler på en kontrolleret måde , at fjerne enhver misfarvning , i høj grad forbedre dynamiske rynker og akne ar eller ardannelse , og gøre alle fine linier alle , men forsvinder i hænderne på en ekspert . Du skal bruge en generel anæstesi eller " Twilight " sedation samt lokalbedøvelse . Det er smertefuldt , og du bliver nødt til at blive indendørs i ca 10 dage . Du vil blive rød i ca 1-4 måneder , men kan dække dette med make- up efter din hud er helet i omkring 10 dage. Det er en dramatisk forandring og kan indstille dit ur tilbage god 10-15 år eller mere . I svære tilfælde kan det kombineres med ansigtet /hals elevatorer og blepharoplasty for dramatiske resultater . Jeg går ind , fordi jeg altid føle det, hvis du bruger pengene får hvad du betaler for og ikke har fortrudt.
Endelig gøre din forskning . Mange plastikkirurger gøre disse procedurer , men som sagt mange favoriserer et behandling frem for en anden baseret på erfaring og deres erfaring eller motiver . Jeg foretrækker en hudlæge eller laser kirurg , der har specialiseret sig kun i laser for at få de bedste resultater. MÅ IKKE anvendes kurbade som American Laser . Sådanne skrupelløse virksomheder har mange klager . Grundigt tjekke din kirurg omdømme ude på nettet og via andre patienter , når det er muligt. Kontroller med BBB og den medicinske bestyrelsen . Dit ansigt er ikke noget, der kan rodet med !

gode råd og advarsler


 • Vælg baseret på , hvad du har brug for
 • Vælg det bedste kirurg helst en med speciale i laser kirurgi
 • Vær forberedt på udkig værre , før du ser bedre
 • Tjek www. skinbiology. com og få nyttige tips og cremer til hurtigere helbredelse
 • Lad ikke dig selv at blive talt i en procedure , forskning procedurerne og gøre din egen beslutning . Vælg en kirurg der vides at være stor på hvad procedure, du vælger .
 • Du vil blive deprimeret , forberede sig på denne post-op blues periode .
 • Følg alle lægens anvisninger for bedste healing og være sikker på at undlade at ryge i mindst tre uger før og efter enhver procedure for optimal heling .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------