Position: hotel888 > 3 >

hvordan man finder en plastikkirurg

  Hvis du overvejer plastikkirurgi , så vil du ønsker at finde den bedste plastikkirurg til rådighed. Dette er ikke den type ting, hvor du skal vælge økonomi frem for kvalitet . Der er måder, du kan finde de bedste plastikkirurger for dine ønskede procedure . Herunder er en liste af muligheder for at finde en plastikkirurg . . .

Du skal bruge: .
Computer
Internet .


en .

Den første ting , du gerne vil gøre, er at bede andre venner eller aquaintences som kan have haft plastikkirurgi . Disse mennesker kan fortælle dig deres nøjagtige erfaringer med en bestemt plastikkirurg . Der er intet som en kvalitet ord i munden henvisning til at sætte dit sind på lethed .
2 .
Den næste ting , du gerne vil gøre, er at tjekke en plastikkirurg legitimationsoplysninger og Better Business Bereau bedømmelser . Du kan endda Google hans eller hendes navn for at se, om der er nogen indlæg fra folk med negative resultater .
3 .
Du skal måske til at rejse til en større by . I mange tilfælde . toppen plastikkirurgi centre og i store byer Det kan endda være umagen værd at gøre turen til Beverly Hills for at få din operation udført af en elite professionelle .

4 .
Når du finder en plastikkirurg , bør du bede om at se hans eller hendes " før og efter bogen " , som skal fyldes med folks faktiske resultater . Dette vil være en god indikator for, hvad man bør forvente af din plastikkirurgi .

gode råd og advarsler


 • Tjek BBB 's hjemmeside til din Plastic Surgeon 's rating .
 • Overvej rejser til en stor by for at få din operation gjort .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------