Position: hotel888 > 3 >

hvordan man kan donere et æg for pengene

  Mens næsten alle ægdonation programmer kompensere donorer , er det ikke nødvendigvis en pålidelig måde at generere indtægter . De fleste donorer få onvolved at hjælpe en bestemt modtager , eller ud af altruistiske hensigter . Udvælgelsesprocessen er streng og grundig , og den ekstraktionsmetode, der selv har risici og kan være ubehagelige
1 .
Anvend . Æg donorer er normalt raske kvinder mellem 21 og 35 år gammel . Ud over basisoplysninger om den potentielle donor , vil ansøgningen kræve en omfattende beskrivelse af hendes sygehistorie , herunder oplysninger om biologiske forældre , bedsteforældre og søskende , fordi arvelige genetiske sygdomme kan påvirke levedygtigheden af en doneret æg .
2 .
gennemgå en lægeundersøgelse . Efter den oprindelige ansøgning , fortsætter indsamlingen af oplysninger med en fysisk eksamen , herunder en underlivsbetændelse eksamen , en ultralyd af livmoder , æggestokke , samt en blodprøve for at tjekke hormon niveauer og for smitsomme sygdomme . En psykologisk eksamen vil sandsynligvis også bruges til at bestemme eventuelle sygdomme , der kan ledes gennem ægget er til stede .

3 .
Gå gennem hormonterapi . Hvis en ansøger er ryddet at donere æg , forberedelse til ekstraktion procedure indebærer et hormon terapi regime . Først , er hormoner administreres for at standse den menstruationscyklus , så det kan forudsiges og manipuleres . Derefter er fertilitetsmedicin administreres , som stimulerer produktionen af flere æg end normalt . Under denne del af processen , er donor overvåges nøje med ultralyd og blodprøver .
4 .
underkastes ekstraktion. Når store mængder af levedygtige æg til stede i æggestokkene , er de udvindes af en nål indsat i æggestokkene gennem skeden . En lille ultralyd bruges til at guide kanylen og en lys suge bruges til at støtte udvindingen.

gode råd og advarsler • De fleste kvinder har potentialet til at producere langt flere æg , end de nogensinde kunne eventuelt har brug for . Donere æg er en stadig mere populær og relativt sikker måde kvinder kan hjælpe andre med reproduktiv udfordringer . Donorerne har som regel mulighed for at forblive anonym .
 • en periode på flere dage med nedsat aktivitet er normalt anbefale til stillingen udvinding opsving . Ømhed og blødning kan medføre . Erstatning for donorerne omfatter normalt ikke transportomkostninger eller ubesvarede tid på arbejdet .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------