Position: hotel888 > 3 >

hvordan man kan forberede sig på plastikkirurgi

  ! Uanset om det er overfladisk injektioner , eller komplekse rekonstruktionskirurgi , hvad du gør , før kan i høj grad forme succes med din procedure

Du skal bruge:
Arnica Cream
. Arnica Tabletter .
Bromelain .
Multi-vitaminer .

Puder.
På lager Køleskab .
En stor ven .


1 .

Så du endelig lavet en beslutning om at gå under kniven og skifte noget, der har generet dig i mange år , eller måske blot få en injektion mister nogle linjer , at tiden er anlagt den . Fra bryst ekstraudstyr til restaurering , botox til restalyne , næse arbejdspladser til hage implantater og alt i mellem , hvad du gør for at forberede din operation , og hvad du gør efter, er nøglen til din helingsproces .
2 .
Forud for at få nogen operation forskning lægen . Sørg for, at læge, du vælger , er medlem af American Society of Plastic Surgery eller i Australien den australske Society of Plastic Surgery og i UK Royal Colleg of Plastic Surgeons . Legitimationsoplysninger er vigtig! Også spørge dine rundt , hvis ikke til venner , så spørg online . Forskning som mange steder som du kan . En stor site er www. yestheyrefake. net der er et væld af information!
Når du har tillid til den læge , du vælger skal du vide , hvad du ønsker og forventer ud af kirurgi . Husk én ting , plastikkirurgi er en kunst , det er ikke en videnskab . Ja, lægerne har videnskabelig uddannelse, men meget af det resultat har at gøre med deres øje for det æstetiske resultat og hvad der passer dig . Tænk grundigt over proportioner . Må ikke gå til store læber , hvis du har en lille ansigt og næse , vil du få den uønskede ørred trutmund . Må ikke gå til dobbelt DD 's hvis du har en petite ramme og bare vil have et naturligt udseende , vil de ikke se naturlig og du vil skille sig ud og kan meget vel ende op igen på bordet . Altid holde dine proportioner i sindet med alle operationer .
Forud for kirurgi få en liste over medicin fra din læge , at du IKKE skal tage . Dette er især vigtigt med aspirin og håbefulde indeholder produkter , vitamin E , hvidløg og mange andre kosttilskud kan du ikke være bekendt tynd blod . Grunden til dette er, at blodfortyndende produkter vil medføre en urimelig swellling ( ødem ) , blå mærker og værst af alt kan komplicere kirurgi ved at forårsage overdreven blødning .
også stoppe RYGNING ! Det er måske det bedste råd du kan få . Rygning kan ikke blot føre til dårlig sårheling og langsom heling , men i nogle operationer kan det meget vel føre til nekrose ( død ) af væv og tab af væv , der er en førende årsag til de såkaldte " forkludrede " kirurgi . Forud for operationen også få masser af hvile og spise en sund velafbalanceret kost og motion så meget som du kan, for at være i den bedste form , kan du være i for operationen . Med din læger tilladelse også starte et kursus på Arnica tabletter til at reducere blå mærker .
3 .
Når du kommer hjem vil du ønsker en støttende partner eller ven, som kan være der . Du vil også ønsker, at alle dine komfort fødevarer og en sund levering af fiber rige fødevarer ( især hvis du er på smertestillende medicin eller har en generel anæstesi , da de begge føre til forstoppelse ) og masser af væske på hånden .
Hvis du vil være i sengen i en længere periode skal du sørge for kompressionsstrømper . Dette er vigtigt at forebygge DVT eller dyb venetrombose , dog sjældent, det er en blodprop , der former i de dybe vener i benene fra blod pooling , der kan rejse til lungerne forårsager en potentielt dødbringende lungeemboli ( blodprop i lungerne ) .
Hvis du havde opereret på dit ansigt , de mest almindelige sted for kirurgi , få nogle ekstra puder og sove på ryggen og holde hovedet rejst . Har alt du behøver at udsætte underholdt på din seng eller sofa hvor du vil tilbringe det meste af din tid .
Umiddelbart efter operationen begynder at tage Bromelain , er det et enzym fra ananas , som er kendt for at reducere hævelser . Også fortsætte med Arnica tabletter og hvor huden ikke er afbrudt, men der er blå mærker , med lægens tilladelse gælder også Arnica creme . Du vil blive chokeret , hvis du gør en lappetest , hvor meget hurtigere den Arnica behandlede side mister blå mærker !
Endelig skal være forberedt på depression . Dette er dels at gøre med anæstesi , dels at gøre med smertestillende midler , og også en masse at gøre med vores øjeblikkelig tilfredsstillelse ønske . Husk hvad du ser , er ikke det endelige resultat , og det kan godt se værre , før det ser bedre ud . Det meste af den tid, folk sparke sig selv og forbande sig selv for at have bare " spildt " penge " ødelagde " deres krop . Denne følelse langsomt passerer , når du justerer til det nye look og indse det er faktisk at få bedre ud hver dag , og at det i sidste ende bliver en forbedring. I de sjældne tilfælde af et dårligt resultat , vil de fleste læger gøre nogle touch ups hvis de ikke kan se forbedringer inden for 6 måneder. Så hold humøret op , slappe af , husk dette er en periode med tilpasning og holde dit sind om alt positive du kan tænke på ! Du vil være oppe og bedre end nogensinde før du ved af det !

gode råd og advarsler


 • Kend din kirurg
 • har realistiske forventninger til , vil du ikke være en model , medmindre det er , hvad du var før operationen .
 • Forbered din krop fysisk og følelsesmæssigt .
 • Har god support omkring dig .
 • Har du ikke plastikkirurgi , hvis du hader alt om din krop , gå se en terapeut først som du kan lide fra kroppen dysmorphic uorden .
 • Der må ikke ryges !
 • Få en komplet liste over blodfortyndende produkter for at undgå fra din læge .
 • Må ikke se sig selv i spejlet hver 5 minutter , er det ikke vil ændre natten , healing tager uger eller længere tid , før det endelige resultat ses .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------