Position: hotel888 > 3 >

hvordan man kan have en kønsskifte

   Der er mænd , og der er kvinder . Der er mænd , der ønsker at blive kvinder og kvinder, der ønsker at blive mænd . Denne artikel fokuserer på den mandlige til kvinde kønsskifte , fordi det er langt mere udbredt end den alternative (kvinde til mand ) . Men ressourcerne er generelt hjælpsomme , uanset hvad din situation kan være . Bemærk også, at denne artikel ikke er beregnet til at blive en omfattende guide til skiftende køn , men snarere , det en solid " begynder-off punkt "for dem , der er interesserede i sådanne sysler . Det vil aflive nogle fælles myter , skitse dine muligheder og vise dig hvordan man kan håndtere den følelsesmæssige side af dette liv -forandring beslutning .

Mindske vis forvirring

Der er visse betingelser , som du bør sætte dig : .
Når du hører taler om mennesker, der er transseksuelle , kan du gå ud fra , at dette henviser til en forholdsvis bred kategori af mennesker, der bor udenfor de kønsbestemte normer , som de blev født . De overholder ikke de måder, som mange mennesker tror mænd eller kvinder skal opføre sig, som passer til deres køn . Bemærk , at transseksuelle samfund ikke omfatter homoseksualitet i sig selv , det er fordi bøsser ikke nødvendigvis har nogen problemer med deres eget køn identifikation . Dog kan homoseksualitet være sammen med nogen af de transseksuelles kategoriseringer nedenfor
Folk, der er transseksuelle kan normalt opdeles i en ( eller flere) af flere kategorier : .
* Cross-dressers : Tidligere kendt som " transvestitter , " disse personer er tilfredse med deres fødsel køn , men vælger at klæde sig ud som og bruge manerer af det modsatte køn . Cross-dressers klæde sig i tøj af det modsatte køn ikke med henblik på underholdende andre ( som trækker kunstnere gør ) , men fordi de føler sig bedre tilpas klædt som sådan . Bemærk , at cross-kommoder ikke nødvendigvis er homoseksuel , heller ikke nødvendigvis ønsker at gennemgå seksuel omplacering , det er et rent valg, de gør om, hvordan man klæder
* Træk kunstnere : Træk kunstnere ( hannerne er . undertiden benævnt " drag queens ") er personer, der klæder sig ud som , og bruge manerer af , det modsatte køn med det formål at underholde et publikum . Tænk RuPaul . Nogle trækker kunstnere identificerer sig som transseksuelle , og nogle gør ikke
* Transseksuelle : . Denne gruppe af individer var født ind i det ene køn , men identificerer følelsesmæssigt og psykisk med de andre . Den medicinske betegnelse bruges ofte til at beskrive denne situation er " kønsdysfori "eller " kønsidentitet uorden . " Kompleksiteten af denne tilstand er mange , og folk i forskellige faser af deres " kommer ud som en transseksuel "-proces kan henvise til sig selv på meget forskellige måder . Mand transseksuelle kan vælge at bruge hormoner , har kirurgi eller ingen af delene , for at leve som kvinder . Pointen er , at disse er folk, der føler , at de er født i den forkerte krop , og vil ofte gøre alt de kan for at afhjælpe det .
* Intersexed : En intersexed person er en person, som er født med tvetydige kønsorganer , så lægerne er tildelt et bestemt køn ved fødslen . Nogle gange , går denne opgave ikke hænger sammen med den biologiske XX eller XY køn . Disse børn er socialiseret som en bestemt køn , men når de bliver ældre , kan de ikke nødvendigvis identificerer som de var tildelt , og ønsker at skifte til det modsatte køn
* Køn-blendere , androgynes . : Denne gruppe består af folk, der identificerer sig som transseksuelle , men som ikke passer sig selv ind i nogen anden kategori er anført ovenfor . De kan ikke ønsker at begrænse sig til disse kønskategorier , og vil leve med aspekter af både mandlige og kvindelige køn .
Husk, at mennesker, der identificerer sig som transseksuelle kan dato mænd , kvinder , begge , andre transseksuelle mennesker eller ingen overhovedet . Seksuel orientering og kønsidentitet er to meget forskellige begreber, der ikke nødvendigvis er knyttet sammen .
Hele denne " køn " business er ikke så simpelt , som det kan synes . Der er ingen klare etiketter eller definitioner , hvori alle passer . Af den måde , hvis du ikke er sikker på, om forskellen mellem " køn " og " køn , "tænke på det på denne måde : " Sex " refererer til din biologiske identifikation for at være mand eller kvinde ( du enten er XY eller XX ) ; " køn "henviser til de sociale institutioner , som vi tænker på at håndhæve den " mandighed "og " femaleness . " Det er de ting , der ikke er biologisk .
Alle de mennesker , der hører til nogen af ovennævnte kategorier (eller enhver anden kategori ) , kan vælge i deres liv at ændre køn for bedre at passe deres psykologiske og følelsesmæssige selv . De mest almindelige kategori af mennesker , der til denne er transseksuelle . Mand til kvinde transseksuelle føler , at de er virkelig kvinder på indersiden-at nogle slags " kosmisk fejl "er blevet foretaget. Nogle transseksuelle kan føle sig tilfredse med deres indre identitet og har ikke behov for at ændre deres fysiske selv . Andre kan dog ønske et look, der bedre går sammen med hvem de føler de er, og ønsket om at " det rette udstyr " til at føle sig hel .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------