Position: hotel888 > 3 >

hvordan man kan vide hvad de kan forvente med et tilvalg c - sektion

  Der er en stor forskel mellem en nødsituation c-sektion og en elektiv en . Desværre er mange kvinder tvinges ind i en nødsituation kejsersnit og ikke kan huske det meste af det , og hvordan de kom til det punkt for at skulle en . Men med et tilvalg c-sektion , vil du vide præcis, hvad der sker hele tiden , og her er hvad du kan forvente
1 .
Dagen før din c-sektion kan du registrere med hospitalet , får blod-arbejde og en urinprøve vil blive taget.
2 .
Dagen i kejsersnit , vil du ankommer til hospitalet en time tidligere end din planlagte operation . I løbet af denne time før din operation , vil du blive bedt om at tage alt dit tøj og vil lægge på et hospital kjole og en mave-bælte . Bugen-bælte er faktisk behagelig. Det føles som en BH til din tunge mave . Efter du er indlagt på hospital gear , sygeplejersken vil hook dig op til en flok af maskiner , der overvåger barnet og dig. Hun /han vil bede dig en masse spørgsmål .

3 .
Når afhøring er over det hele, er du sat i en kørestol og rullede afsted til operationsstuen . I modsætning til en nødsituation c-sektion, hvor du ikke ved, hvad der foregår , fordi alt er i bevægelse , så hurtigt og du er på smertestillende medicin , vil du vide alt, hvad der foregår .
4 .

I operationsstuen vil du sidde på bordet og forberede spinal . En sygeplejerske vil stå foran dig og fortælle dig at sætte dit hagen på brystet, og bøj ned mod knæene . Hun /han vil holde dig ned i denne position , mens narkoselægen forbereder din rygsøjle område til injektion . Han /hun vil rense området og holde din rygsøjle med en nål . Kort efter vil du føle en kølighed i ryggen og derefter sygeplejersker hjælpe dig selv fastsætter.
5 .

På dette punkt er et kateter indsat og sterilisering af maven begynder . Efter tre minutter begynder operationen .
6 .
Under operationen du lugter brændt kød og se en masse hoveder over ark foran dig . Den anesthesiologist kontrol af dig flere gange inden for de første par minutter til at sikre, at du ikke føler dig noget . Hvis du spørger lægen , hun /han vil fortælle dig , hvad der sker under operationen . Du føler en masse træk og ruskede i et stykke tid , og derefter den store finale sker . Den læge advarer dig om, at du er ved at føle et stort pres . Hun /han er ved at trække barnet ud af incisionen . Det føles som dit indersiden bliver rippet fra dig via en lille åbning . Det er en underlig følelse . Under en nødsituation c-sektionen , ondt denne del mest . Men i en valgfri c-sektionen , det er virkelig bare en hel masse pres . Så de holder barnet op i luften ! Så er det halv over . Du skal sættes sammen igen .
7 .
Dette er, når du kan begynde at føle en lille kvalme . Der er virkelig ikke så meget smerte i gang i løbet af denne tid, men du kan ikke vente med at holde din nye baby . Sørg for at amme !

gode råd og advarsler


 • Husk, at det er det hele værd
 • Du har måske hørt , at du ikke kan amme efter en c-sektion . Tror ikke det ! Bare fortæl alle sygeplejersker og læger , at du har planer om amning .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------