Position: hotel888 > 3 >

knæalloplastik efterbehandling

   Knæalloplastik indebærer at fjerne den beskadigede del af knæet og erstatte det med et metal, plast eller keramik implantat . Efterbehandlingen af denne operation er lige så vigtig som erstatning . Uden ordentlig pleje af sår , vil healing ikke opstå , som den burde og kunne føre til en lang række problemer . Følgende er nogle efterbehandling tips fra drugs. com

Smerter Medicin


Din læge kan ordinere en smertestillende lægemidler som Lortab til at hjælpe dig gennem din første opsving . Tag det som foreskrevet , men vent ikke for smerten bliver for intens , det kan ikke være effektiv , når smerten har nået et vist niveau

Sund kost


Du kan hjælpe din såret heler hurtigere, hvis du tager . vare på dig selv indefra og ud . Husk at udfylde op på masser af fuldkorn , frugt , grøntsager og fedtfattigt proteiner.

Bær kompressionsstrømper


Disse vil lægge pres på benene efter din operation og bistå blodet til at flyde ordentligt , reducere din risiko for at udvikle blodpropper .

Brug køleelementer

Dette vil bidrage til at reducere hævelse og lindre smerter . Påfør en ispose til dit knæ i 20 minutter hver time

Undgå Falls

Din læge kan have givet dig krykker , en knæ skinne eller rollator at hjælpe dig med at komme rundt-. bruge dem . Disse vil medvirke til at stabilisere dig , mens du går , reducere dine chancer for at falde og brud benet .

Fysioterapi

Du kan få brug for til at begynde at gøre skånsomme øvelser såsom bøje dit knæ eller strække dine ben . Disse øvelser vil bidrage til at styrke knogler og muskler i knæet , og kan hjælpe din knæ helbrede hurtigere .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------