Position: hotel888 > 3 >

knæalloplastik risici

   En knæalloplastik , som enhver operation , har fordele og risici . Det er vigtigt for patienten til fuldt ud at forstå, hvilke risici der er forbundet med operationen . Mens de fleste af disse risici er det usandsynligt , Mayo Clinic , at en til to procent af mennesker, der har denne operation vil lide en vis form for komplikation

Infektion


Som med enhver operation , infektion er en risiko for knæalloplastik . Men denne risiko ikke ophører, når snittet er helet . Dette kan ske mange år efter den første operation . I nogle tilfælde kræver dette yderligere to operationer : . en til at fjerne de kunstige knæ og en anden til at placere en anden i den fælles , efter at infektionen er ryddet op

nerveskader


I nogle knæproteser , især når alvorlige deformiteter er rettet , nerveskade kan forekomme . Dette kan føre til nedsat følsomhed og mobilitet i knæet området . Men med fysioterapi , vil nogle af disse skader heler .

Blodpropper


Blodpropper i benene er en alvorlig risiko for knæalloplastik . Den blodprop kan bevæge sig til lungerne eller hjertet , der ofte er dødelig .

Fælles Ustabilitet

Nogle patienter kan mærke , at knæet er ustabilt efter operationen. I de fleste tilfælde er dette en følge af forskydning af implantatet . En anden operation er normalt nødvendige for at rette dette, fordi hvis det er overladt ustabil , knæskallen forvridning eller en knæskal brud kan ske , normalt som følge af et fald forårsaget af gyngende leddet.

Død

Mens døende i løbet af knæalloplastik ikke er fælles , er det ikke uhørt heller . Generelt død er et resultat af en anæstesi komplikationer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------