Position: hotel888 > 3 >

laser fedtsugning bivirkninger

   Traditionel fedtsugning er en invasiv teknik, hvor en plastikkirurg indsætter et rør i et bestemt område af kroppen og sugerørene fedt ud . Læger bruger generel anæstesi ved udførelse af denne procedure . Men , laser fedtsugning er en kirurgisk teknik, som ikke er så dramatiske som sin forgænger . Fordi læger bruger laser , kan de netop pege på de områder af kroppen og bruge en lokalbedøvelse . Mens laser fedtsugning betragtes som en forbedring , bivirkninger stadig eksisterer

Contour Uregelmæssigheder


Contour uregelmæssigheder opstår, når huden ikke vises glat . I stedet , huden synes at have klumper i det område , hvor proceduren blev udført . Denne situation kræver undertiden mere kirurgi .

seroma


The World Tidende Kirurgisk Oncology , at denne situation opstår , når væske hober sig op i områder var væv er blevet fjernet efter en kirurgisk procedure . Det kan forekomme nogle gange syv til 10 dage efter operationen . Denne betingelse normalt løser sig selv inden for en måned . Hvis det ikke sker, skal patienterne vende tilbage til deres læger .

sagging hud


En anden almindelig bivirkning af laser liposuction er hud slaphed , eller sagging hud . Hvis personer har sagging hud , vil de have flere operation for at stramme det op .

Utilstrækkelig Fat Fjernelse

En af de laser liposuction bivirkninger , som mange patienter er den utilstrækkelige fjernelse af fedt , hvilket resulterer i klumpet huden og kræver yderligere operation .

Burns og vabler

Personer , der modtager laser kirurgiske procedurer er i risiko for forbrændinger og blærer fra laseren instrumenter. Disse forbrændinger og blærer kan resultere i ar . For det meste går forbrændinger og vabler væk med tiden , men den enkelte skal se deres læge , hvis symptomerne fortsætter .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------