Position: hotel888 > 3 >

negative virkninger af plastikkirurgi

   Mere end nogensinde , er folk henvender sig til plastikkirurgi til at lave noget de ser som en fysisk plet . Som alle operationer , dog plastikkirurgi kommer med sine egne risici og mulige bivirkninger

Emotional Effects


Følelsesmæssig virkninger plastikkirurgi diskuteres langt mindre end dens fysiske effekter . Men ifølge aa undersøgelse fra 2004 offentliggjort i " Plastic og rekonstruktionskirurgi, " patienter, som ikke er tilfredse med operationen kan opleve depression , social isolation , familiære problemer eller selvdestruktiv adfærd . Hertil kommer , ifølge APA Body dysmorphic Disorder ( BDD ) påvirker 7 procent til 12 procent af dem, der har undergået plastikkirurgi . Mennesker med BDD besætte med at ændre deres udseende til det punkt, hvor det negativt påvirker deres personlige liv .

Følelsesløshed


Midlertidige følelsesløshed er almindeligt i stedet for alle kirurgiske indsnit . Med hensyn til de fleste typer af plastikkirurgi , er permanent følelsesløshed sjældent . Men efter nogen form for brystkræftoperation , er permanent følelsesløshed meget mere af en bekymring .

seroma


Efter en maveplastik , kan en samling af kropsvæsker form . Denne udvikling , der kaldes seroma , er fælles nok , at mange kirurger regelmæssigt indsætte et dræn under operationen for at forhindre seroma i at opstå.

vævsdød

Nogle væv død, eller nekrose , ventes efter et kirurgisk indgreb . Imidlertid kan mængden af nekrose stige dramatisk , hvis du er ryger . Rygning nedsætter mængden af blod, der er foretaget til væv nær operationsstedet , hvilket kan føre til mere nekrose under operationen .

voldsom blødning

hæmatom, eller voldsom blødning , er mere almindelig hos mænd end hos kvinder under ansigtet kirurgi . Mænd har mere kapillærer på deres ansigter på grund af ansigtet hårvækst , så der er mere blod transporteres til deres ansigter .

Infektioner

Som alle operationer , plastikkirurgi indebærer risiko for infektion . Fordi de fleste plastikkirurgi patienter er sunde til at begynde med , er risikoen for smitte er lavere end i andre operationer . Når infektionen opstår , dog skal det stoppes umiddelbart før den kan sprede sig.

Ardannelse

Nogle ardannelse er uundgåelig i en operation , men plastik kirurger kan bevidst skåret på et sted , hvor arret vil være mindst mærkbar eller ikke mærkbar på alle . Alle ar forskelligt, så vil kirurger ofte ser på tidligere ar til at bestemme hvor godt patientens hud heler .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------