Position: hotel888 > 3 >

om abort muligheder

   Beslutningen om at afbryde en graviditet er en meget personlig for de fleste par . Uanset af hvilken grund , kan den bedste løsning for en gravid kvinde er at afslutte graviditeten . Hvis opdages tidligt , kan en abort være hurtig og relativt fri af større ubehag , men som graviditeten udvikler sig , så gør de komplikationer og sværhedsgraden af abort muligheder

Abort Pills


Et lægemiddel abort er en mulighed for kvinder i de tidlige stadier af graviditeten . Generelt kan mellem 7 og 9 uger kvinder tager en kombination af medicin : enten mifepriston eller methortexate , hvilket svækker forbindelsen mellem foster og livmoder , og derefter en anden medicin , misoprostol , hvilket får livmoderen til at optage og skubbe fostret ud .

Manuel vakuum aspiration


Op gennem det syvende ugen efter en kvindes sidste menstruation cyklus , en procedure kaldet håndbog vakuum aspiration kan udføres . Denne procedure omfatter en lang tynd slange indsat i skeden og bruges til at suge fostret fra livmoderen .

Suge curettage


suge curettage er den mest almindelige form for kirurgisk abort procedure . Dette omfatter en kombination af at strække livmoderhalsen , sugning og skære embryoet . Livmoderhalsen skal strækkes til at rumme en større embryon , og både suge-og skære er nødvendige for helt at afmontere foster og trække den fra kroppen .

dilatation og Evakuering

En abort udført efter 13 uger af graviditeten er ofte omtales som en " D og E. " Disse omfatter udvidelse og opblødning af livmoderhalsen , så meget mere end i andre kirurgiske aborter , og sugning ud af fosteret .

Intakt D og X

en intakt D og X er en sen anden eller tredje sigt abort . Dette omfatter at have en læge lægeligt kollaps eller knuse fosteret hoved og derefter afgiver kroppen som normalt . Aborter er sjældne efter 24 uger af graviditeten , medmindre der er en medicinsk tilstand , der berettiger en ekstrem foranstaltning som en intakt D og X. På grund af den alvorlige karakter af denne form for abort , kongres forbød det i 2003 .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------