Position: hotel888 > 3 >

om lungeskader

   Lungeskader kan være temmelig alvorligt , når en person opretholder traume til området . Mange ulykker , især typer med motorkøretøjer , kan forårsage en person til at lide , såsom et kollapset lunge . Det mest oplagte bekymring for en person med en lungeskade , er deres manglende evne til at ånde

Typer


De to mest almindelige typer af lungeskader omfatter akut lunge skade og akut respiratorisk distress syndrom . Disse to sygdomme er ikke kun anlagt den af traumer , men kan også være forårsaget af lungebetændelse , sepsis eller aspiration . Begge betingelser er kategoriseret efter hypoxæmi , som er en mangel på ilt i blodet udbuddet .

funktioner


Lung skader kan medføre en række meget alvorlige symptomer . Trauma at lungen kan påvirke personens evne til at ånde , eller medføre brystsmerter , svimmelhed , hoste og hvæsende vejrtrækning . Det er vigtigt at kontakte akut medicinsk personale med det samme , da lungeskader kan være dødelige .

Forebyggelse /Solution


Det vigtigste er at få en lungeskade vurderes med det samme . Selvom din symptomer ikke kan synes svær , kan skaden være . Din læge vil sandsynligvis først ønsker at give dig en kiste x-ray , for at afgøre den bedste behandlingsforløb . Hvis lungeskade er årsag tryk i brysthulen , vil en nål skal indføres for at fjerne trykket . Luften kan også fjernes ved hjælp af et kateter . En anden behandling indebærer placere en kiste rør gennem armhulen og lade det på plads , indtil skaden er løst . Læger kan også anbefale at sætte den person, på ilt for at hjælpe dem ånde . En lunge specialist kan også høres med henblik på at afgøre, om operation er nødvendig for at behandle lungeskade .

Overvejelser

Efter indledende behandling af en lungeskade , skal du gå gennem flere tests , herunder bryst x-stråler , for at sikre, at behandlingen har været vellykket. Du vil også nødt til at styre fri af krævende fysisk aktivitet , indtil du er helt helbredt . Rygning skal undgås, da også.

Advarsel

Der er ingen derhjemme eller egenomsorg metoder, du kan bruge , når du lider en lungeskade . En læge skal informeres for at sikre , at betingelsen ikke forværres .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------