Position: hotel888 > 3 >

sociale virkninger af plastikkirurgi

   Folk overvejer plastikkirurgi ofte ønsker at ændre visse fysiske funktioner for medicinske eller personlige årsager . Ud over at ændre deres udseende , kan plastikkirurgi påvirke andre områder af deres liv . Folk , der overveje at gå under kniven bør tænke de sociale virkninger af plastikkirurgi . Der er positive og negative sociale bivirkninger til plastikkirurgi

Tillid


En af de sociale konsekvenser af plastikkirurgi er opbygning af tillid-. folk får fornyet tillid til at nå mål, de har sat for sig selv

Udgående .


Fornyet selvtillid efter plastikkirurgi gør en person udadvendt og bange for at sige hende sind . Hun kan ikke længere lade andre skubbe hende rundt længere.

Quality of Life


Personer , der gennemgår rekonstruktive plastikkirurgi forbedre deres livskvalitet , fordi de ikke længere skæmmes af deres tidligere fysiske tilstand .

Isolation

En uventet sociale bivirkning af plastikkirurgi er isoleret fra venner eller familiemedlemmer. De sociale cirkel kan ikke være i stand til at forholde sig til den nye tillid opnået efter en procedure .

opmærksomhed fra m. fl.

En af de fælles sociale virkninger af plastikkirurgi er følelsen ligesom alle kigger på dig . Denne følelse kan arbejde på to måder : enten du vil føle bemyndiget af den opmærksomhed , eller du vil føle selvbevidst på grund af ikke vant til konstant opmærksomhed .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------