Position: hotel888 > 3 >

Hvad er LASIK øjenoperation ?

   LASIK øje kirurgi er en ambulant procedure har til formål at hjælpe mennesker der er afhængige af briller eller kontaktlinser . LASIK står for Laser-Assisted In Situ keratomileusis . Det er en procedure til formål at permanent ændre den klare dækningen af den forreste del af øjet kaldes hornhinden

Kirurgi


Under denne operation , de øje er bedøvet med et par dråbe et aktuelt bedøvelsesmiddel. En øjenlåg holder holder dem åbne som en suge ringe er placeret på hornhinder til at holde øjnene fra at bevæge sig. En lille kniv-lignende enhed nedskæringer en flap i hornhinden , og det er skrællet tilbage . Laseren derefter omformer hornhinden og klappen er udskiftet .

LASIK Ansøgere


Den ideelle LASIK kandidater er dem over 18 år, har tilstrækkelig cornea tykkelse , lider af fælles vision problemer og ikke lider af nogen sygdom (syn eller andet) , der kan påvirke kirurgi eller evne til at hele ordentligt .

risici og bivirkninger


Mellem 0,2 og 2 procent af LASIK patienter lider af komplikationer efter operationen . LASIK operation risici omfatter en chance for at værre vision . Inflammation og infektion er også muligheder . Nogle bivirkninger omfatter sløret syn , vanskelighed med nattesyn tørhed og lysfølsomhed , men dem, der normalt klart op over tid .

Cost

LASIK operation kan koste et sted mellem $ 2. 000 og $ 3. 000 pr øje . De fleste vision forsikringer dækker ikke LASIK operation , fordi de finder det kosmetisk .

Advarsel

Mennesker med tynde hornhinder , keratoconus , tørre øjne syndrom eller dem, som er gravide må ikke være gode kandidater til LASIK operation .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------