Position: hotel888 > 3 >

behandle forstoppelse efter operationen

  

forstå årsagerne til Forstoppelse som den vedrører Kirurgi


Kirurgi kan påføre mere end fysisk traume på den menneskelige krop . Så præcis og beregnes som en kirurgisk procedure er , er det traumatisk. Når en person har kirurgi , er hun udsat for proceduren og anæstetika , intravenøs medicin og andre assorterede væsker og medicin . Anæstesimidler og narkotiske medicin er betydelige årsager til postoperativ forstoppelse , som er sengeleje og nedsat føde /væske indtag efter operationen . Kendskab til årsagerne høj grad hjælper i behandlingen .

narkotiske smertestillende medicin og hvad de gør


Patienterne er ofte givet en blanding af narkotiske smertestillende medicin før , under og efter en operation for at hjælpe med behandlingen af postoperativ smerte . Narkotiske smertestillende medicin er depressive , hvilket betyder at de trykkes hjernens evne til at fortolke smerte impulser , der kommer fra andre steder i kroppen og dermed reducere smerter niveauer . Narcotics trykke mere end hjernen . De langsomme åndedræt og fordøjelse . De nedbringer processen med peristaltikken i tarmkanalen , som er den rytmiske bevægelse i tarmene til at presse sammen og hjælpe udvise madaffald . Det forsinkede flytning af affald kan bogstaveligt talt give en sikkerhedskopi af afføring , som kan blive forhærdede og skabe en tilstand kendt som en impaction .

Hvorfor Hydration Hjælper med forstoppelse


Når en person gennemgår kirurgi , det som regel indebærer at have en intravenøs line til at administrere væsker og medicin . Det er også nødvendigt for et redskab til hurtig infusion af medicin eller blod i tilfælde af en nødsituation . Selv om vi modtager en rimelig mængde væske før og under operation , er væskeindtaget typisk faldet bagefter .
tyktarmen er typisk ansvarlig for vand reabsorption i maden affald som den passerer igennem . Hvis denne proces bremset af narkotiske smertestillende medicin , er det påvirket endnu mere af faldet væskeindtag. Da det provenuet til at absorbere vand fra afføring , er kroppen ikke er tilstrækkeligt at påfylde væske , hvilket medfører dehydrering og yderligere tørring og hærdning af afføring .
Derfor er det meget vigtigt at re-establlish tilstrækkeligt væskeindtag hurtigt efter operationen , for at forhindre dehydrering og genoprette ordentlig hydrering til alle aspekter af kroppens

Post-kirurgi : Få tarme Moving

Just. som narkotiske medicin og mangel på væske føre til udvikling af forstoppelse , manglende mobilitet er lige så meget af en årsag . Langvarig sengeleje efter operationen skaber også en opbremsning af kropsfunktioner , yderligere komplicerende forhold i tarmen . Tidlig aktivitet efter operation har mange fordele : reduktion af risikoen for blodpropper , smertelindring og genoprettelse af kroppens funktioner-ikke mindst som tarmen . Det er blevet bevist, at øget mobilitet efter operationen , jo bedre alt fungerer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------