Position: hotel888 > 3 >

hvad er Botox lavet med ?

   Botox er et registreret firmanavn Botulinum Toxin Type A , et lægemiddel produceret af den globale healthcare-virksomhed , Allergan . Botox er godkendt til behandling af 20 forhold i snesevis af lande rundt omkring i verden . Alvorlige tilstande behandles med Botox omfatter cervikal dystoni , belpharospasm , skelen og svær primær aksillær hyperhidrosis . Det stof er ved at blive afprøvet i USA til behandling af kronisk migræne , efter slagtilfælde spasticitet og overaktiv blære . Det er mest kendt i USA for sin kosmetisk behandling af rynker , som et alternativ til plastikkirurgi .

Identifikation


Botox er lavet af botulinumtoksin type A , som kommer fra Clostridium botulinum bakterien-. den samme organisme , der forårsager fødevareforgiftning kendt som pølseforgiftning

Typer


Botox er fremstillet af en renset protein af type A toxin , et af syv toksiner produceres af forskellige stammer af bakterien .

Funktion


Den amerikanske Food and Drug Administration først godkendt Botox til behandling af skelen ( også kaldet " krydsede øjne " ) i 1989 .

funktioner

Det stof blev godkendt af de amerikanske Food and Drug Administration til kosmetisk behandling af rynker og andre rynker i 2002 .

Effects

Den neurotoksin i Botox arbejder for at reducere rynker ved at blokere nerveimpulser , der forårsager overdreven muskelsammentrækninger .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------