Position: hotel888 > 3 >

hvad er historien om gastric bypass operation ?

   Gastric bypass kirurgi er en form for fedmekirurgi , at støtte sygeligt overvægtige patienter med vægttab . Det er en division i mave og tyndtarm , så genetablering af de mindre maven division med en anden del af tyndtarmen . Patienter spiser mindre efter den procedure , som i sidste ende fører til vægttab og reduktion af sundhedsmæssige problemer

Origins


Den første rapporterede tilfælde af gastrisk bypass-operation var i 1954 . Dr. A. J. Kremen og hans team tilsluttet patientens øvre og nedre tarm , som omgået en stor del af absorptionen området.

under udvikling i 1963


Gastric bypass operation fortsatte sin udvikling i 1963 med de teknikker , der anvendes af Drs . Payne , DeWind og Commons . Deres procedure bestod af , hvad der er kendt som en jejunocolic shunt . Den jeujuno-ileal bypass tilsluttet den øvre tyndtarmen til tyktarmen . Denne teknik resulterede i ukontrollable diarré hos patienter .

Mini-Gastric Bypass


I 1967 , en teknik, der er tættere på moderne teknik blev udviklet af dr . Mason og Ito . Det er kendt som en mini-gastrisk bypass , som tager en løkke af tyndtarm til genopbygning .

Gastric Bypass Surgery i 1973

Der var en ændring af proceduren i 1973 af dr . Scott og Dean . Der var en bypass mindre længder af tarmen , hvilket resulterede i store dehydrering , diarré og leversygdom for patienterne.

Modern Day Teknikker

I 1990 var der gastrisk band ved Drs . Kuzmac og Yap . I 1993 blev den duodenale skifte fra Drs . Hess og Marceau , der endte mavesår med proceduren . I 1996 blev proceduren ved Drs. Scopinaro og Gianetta , som anvendes ved kirurgi i dag . Dette er den Roux en- Y , der sløjfer fra den øverste maven til tyndtarmen . Denne type operation er den mest effektive vægttab , hvilket skaber det mindste i ernæringsmæssige mangler .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------