Position: hotel888 > 3 >

hvad er kirurgisk hæfteklammer ?

   Kirurgisk hæfteklammer bruges ofte til tætning sår . De er blevet en populær , siden de først blev opfundet i 1960'erne af en russisk kirurg . De hæfteklammer bruges som en metode til at lukke en åbning efter operationen i stedet for ( eller sammen med ) sting . Kirurgisk hæftning sker både internt og eksternt

Du skal bruge: .
receptpligtig eller henstilling til hjælpemidler , såsom elektriske kørestole , fra din læge , kirurg eller fysioterapeut

. Forklaring


I modsætning til hæfteklammer , der anvendes i et kontor , er kirurgiske hæfteklammer lavet af titanium . Titanium er et metal, der fungerer godt med væv og kan nemt ses på røntgenbilleder .

Fordele


Kirurgiske hæftning tager meget mindre tid end syning , som du kan gøre en hel række på én gang . De kan også fjernes hurtigere med færre smerter .

Brug


Staples vil straks lukke huden tæt, så det kan helbrede hurtigere . Ud over huden , kan hæfteklammer bruges internt , kan lide at lægge et stykke tarm .

Alternativer

Hæftning i hånden er den oprindelige metode , der anvendes i kirurgi . Ud over hæfteklammer , er lim bruges af kirurger i dag til sælskind .

Overvejelser

Kirurgiske hæfteklammer er nemme at fjerne , give en tyndere ar og kan sættes på plads på én gang i stedet for en maske ad gangen . Brug er overladt til kirurgens skøn , så det er bedst at drøfte dette inden operationen.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------