Position: hotel888 > 3 >

hvad er laparoskopisk gastric bypass operation ?

   Laparoskopisk gastrisk bypass-operation er en af de mest minimalt invasive over alle de forskellige vægttab kirurgi . Når patienter har denne procedure , deres hospitalsophold er kun mellem en og tre dage , og de kan kun gå glip af op to ugers arbejde . I modsætning til andre former for fedmekirurgi , er minimal skære involveret samt

små åbninger


I laparoskopisk gastrisk bypass-operation , gør lægerne 05:56 små åbninger omkring maveregionen . Kirurger kan derefter passere lys , kameraer og kirurgiske instrumenter til underlivet .

kuldioxid


Det Kirurgiske Vægttab Center på Cleveland Clinic , at kuldioxid anvendes under proceduren til at puste maven . Dette gør det muligt kirurger til at se maven bedre .

Mindre kirurgiske instrumenter


I laparoskopisk gastrisk bypass-operation , den kirurgiske instrumenter , der anvendes til proceduren er omkring bredden af en blyant .

Justerbar

Dette minimalt invasiv procedure indebærer at placere en justerbar bånd rundt om maven , for at cinch det . Dette band kan strammes eller løsnes efter operationen efter behov .

Vægttab

Det amerikanske National Library of Medicine siger , at denne form for fedmekirurgi ikke har den samme dramatiske vægttab statistikker som gastrisk bypass operation . Imidlertid, at det ikke har mange af de bivirkninger-såsom fejlernæring og vitaminmangel-som gastric bypass .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------