Position: hotel888 > 3 >

hvordan LASIK øjenoperation arbejde ?

  

Forberedelse


Du vil sidde i en behagelig hvilestol i lægerne kontoret . Din læge kan give dig medicin for at slappe af . Så hun vil placere bedøvende dråber i øjet . Dit øjenlåg vil blive afholdt åbne af et instrument kaldet et låg speculum . En ring , der skaber sug omkring hornhinden bliver placeret på øjet . Det andet øje vil blive dækket med en patch .

et snit er Made in hornhinden


Du vil blive bedt om at fokusere på en lys til at hjælpe med at holde øje stille og fokuseret . Næste , vil din læge foretage et snit i hornhinden og skabe en hornhindeflap . Denne flap er løftet tilbage , udsætte hornhindevæv . Suge ring vil blive fjernet på dette punkt. Dette trin tager cirka 30 sekunder .

Omdannelse hornhinden


En laser bruges til at fjerne nok væv fra hornhinden og korrigere sin brydningsindeks egenskaber . Efter den rette mængde væv er fjernet, vil laseren omforme hornhinden . Denne proces tager cirka 15 sekunder pr øje .

Lukning af Surgery

Når hornhinden er omformet flappen er udskiftet . Et skjold er placeret over øjet til at beskytte den, mens det heler . Øjet er overladt til at helbrede sig selv . Du vil gå hjem samme dag .

Du vil gå tilbage til lægen inden for en til to dage for en helbredsundersøgelse , og derefter med jævne mellemrum for yderligere seks måneder .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------