Position: hotel888 > 3 >

hvordan alkohol og cigaretter påvirker kirurgi

  

postoperative komplikationer


Talrige undersøgelser har gjort i forbindelse med kirurgi og virkningerne af alkohol og drikke . Mange har rapporteret , at afholdenhed fra alkohol og tobak inden operationen reducerer mængden af postoperative komplikationer . Heavy drikkeri og rygning kan også føre til en højere chance for infektion og andre komplikationer . Grunden til dette er , at både alkohol og tobak indvirke negativt på den overordnede funktion af kroppens organer . Som en følge heraf har post-kirurgi , storforbrugere og rygere en større chance for sårinfektion og kardiopulmonale komplikationer . For eksempel har forskere fra Bispebjerg Hospital i København Danmark undersøgte patienter , der havde hofte-og knæalloplastik og korreleret nyttiggørelse tid og rygning ( se Resources ) . Den forskning viste , at rygere , der holder op eller reduceret deres vane var langt mindre tilbøjelige til at lide komplikationer ( 18 procent ) end dem, der der ikke stoppe eller skære ned ( 52 procent ) .

langsommere Healing Process


Indtagelse af alkohol og ryge cigaretter , kan også hindre den overordnede funktion af kroppens immunforsvar , og kan forårsage blodtrykket til at stige og patienternes blod til tynde ud . Hvis en person er at have kirurgi , vil hun ønsker at sikre , at hendes blod vil koagulere hurtigt , så hun kan begynde den helbredende proces så hurtigt som muligt . Det samme Danmark-dommen undersøgelse ovenfor viste , at fire ugers præoperativ alkoholintervention væsentligt forbedret patienternes organfunktioner før operationen , der førte til en hurtigere helingsproces .

negativt påvirker Sleep


Hyppig brug af tobak og alkohol kan afbryde en sund søvn cyklus . Søvn er meget vigtigt at kroppen postoperativt . Sleep hjælper kroppen til at helbrede og til at justere . Uden en regelmæssig søvn cyklus , vil kroppen ikke heler så hurtigt eller lige så effektivt.

intensiveret Bivirkninger af anæstesi

For meget tunge drikkenipler eller alkoholikere , kan eftervirkninger af anæstesi være mere intens . En patient bør meddele sin læge, hvis han drikker kraftigt, så lægen kan foreslå nogle post-operative medicin , der vil bidrage til at mindske bivirkninger. For eksempel kan meget tunge drikkenipler få abstinenssymptomer efter kirurgi, som kan føre til søvnløshed , dårlig appetit , svedeture , rystelser , kramper og anfald .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------