Position: hotel888 > 3 >

hvordan du fjerner lim bandager efter en operation

  Efter operation fleste patienter vil forlade hospitalet med kirurgiske bandager over deres sår sammen med instruktioner om, hvornår de skal fjerne dem . At få det bandager off kan være smertefulde og den resterende lim er svært at fjerne med simple sæbe . Men bandager kan ændres eller fjernes på blot et par nemme trin med minimal smerte

Du skal bruge: .
Antibakteriel sæbe
Baby olie .
Vatkugler .
Frisk bandage .

Duft-fri sæbe .


1 .
Før bindet fjernelsesprocessen vaske hænderne grundigt med antibakteriel sæbe . Du ønsker ikke at risikere at forårsage en infektion på grund af bakterier på hænderne .
2 .

Tør dine hænder , og hold i slutningen af bandage . Langsomt trække din hud væk fra forbinding . Fjernelse af hud fra forbindingen snarere end bindet fra huden vil minimere smerte. Fortsæt med at trykke på huden ned og træk forbindingen væk , indtil den er slukket .
3 .
Du vil måske bemærke tunge klæber til venstre på huden . Tag et stykke vat fra en forseglet pakke og lægge en smule af baby olie på den. Gnide bomuld bolden på klæbestofrester at fjerne det . Vær forsigtig med ikke at komme for tæt på såret.
4 .
Du kan blive bedt om at vaske området efter du har fjernet forbindingen . Brug en mild duft-fri bar sæbe til at vaske området . Pat det tørre med et rent håndklæde , når du er færdig vaske det af.

gode råd og advarsler


 • Tag ikke kirurgiske bandager uden at kontrollere med din sundhedsplejerske. Følg lægens anvisninger om, hvornår for at ændre eller fjerne kirurgisk bandager . Brug aldrig kemiske produkter til at fjerne lim rester , vil de give hudirritation .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------