Position: hotel888 > 3 >

hvordan er brystforstørrelse gjort ?

  

kirurgisk indgreb


Brystforstørrelse sker som regel som en ambulant procedure , hvilket betyder, at patienten vil blive sendt hjem lige efter operationen . Operationen vil tage mellem 1 og 3 timer, afhængig af kompleksitet. Faktorer kan omfatte den anvendte teknik , størrelse og placering af implantater , patientens anatomi og den slags anæstesi anvendes til proceduren.

Proceduren starter med kirurgen gøre et snit og skabe en lomme , hvor brystet implantatet skal placeres . Indsnit kan gøres rundt om areola under armhulen eller i den krølle under brystet . I nogle tilfælde kan snit ske via navlen . Implantater er placeret enten under eller over brystet muskel direkte under brysterne .

Typer af implantater


Brystimplantater kan enten være lavet af et blødt , smidigt taske fyldt med silikone eller med en saltvand , eller saltvand , opløsning . Den type implantat , der anvendes , vil afhænge af mange faktorer , herunder patient fysiologi og den ønskede effekt af brystforstørrelse .

Saline implantater blev først udviklet i begyndelsen af 1960'erne . Målet med saltvand implantater var en enhed, der kan sættes på plads gennem en mindre snit . Saline implantater var de mest almindelige implantat i USA på grund af en silikone implantat begrænsning . Gode resultater kan opnås med saltvand implantater , men de er mere tilbøjelige til at blive mærkbar for øjet , at rippe og rynker .

Silikonegel implantater blev udviklet flere år før saltvand implantater . Silikoneimplantater har været igennem mange versioner . Tidlig silikoneimplantater blev anset for hårdt og ikke naturtro , hvilket førte til udviklingen af implantater med tyndere vægge og en tyndere , mere våde silikone påfyldning . Disse var tilbøjelige til at sprænges og lækage og blev senere erstattet med implantater bruge tykkere , mere robust granater , der var fyldt med en tykkere , mere sammenhængende gel . Silikoneimplantater er undertiden siges at være forbundet med en række systemiske sygdomme , herunder gigt og neurologiske problemer , men har ingen undersøgelser været i stand til at bevise en direkte sammenhæng mellem disse sygdomme og silikoneimplantater.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------