Position: hotel888 > 3 >

hvordan er fedtsugning udføres ?

  

Forståelse fedtsugning


Fedtsugning er en kirurgisk procedure , hvor fedt er fjernet fra målområder på kroppen . Hensigten med liposuction er at forme kroppen og skabe en slankere profil . Det er ofte brugt på områder af fedt resistente over for kost og motion . De mest almindelige mål områder er mave , lår , ryg , hofter og under hagen . Liposuction er også bruges til at fjerne sved kirtler under armene , for at reducere overskydende sveden .

Fedtsugning blev første gang introduceret i USA i slutningen af 1980'erne , men var faktisk opfundet i 1974 af Dr. Giorgio Fischer , en gynækolog i Rom . Der har været flere forbedringer af proceduren siden 1980'erne , og i dag er der tre vigtige metoder til fedtekstraktionen : . traditionelle , tumescent og ultralyd liposuction

Generelt Fedtsugning Teknik


I alle former for fedtsugning , fedt er udvundet gennem rør , der kaldes kanyler , der blev indsat i fedtvævet under huden . Den kanyler ligner gigant, har hule nåle og spidse ender skærpede kanter for piercing huden og skære igennem fiber -forbindelser i fedtvævet . Kanylen er indsat , og lægen flytter den fra side til side , bryde op fedtvæv og bindevæv fibre . Vævet er så suget ud af kroppen ved hjælp af en vakuum eller sprøjte .

Traditionel fedtsugning


Med traditionel fedtsugning , er patienten sat under fuld narkose og større kanyler anvendes til at udtrække fedt . Den traditionelle metode har tendens til at være hurtigere , fordi de større kanyler give mulighed for mere fedt afhentning i hver passere . Men det er også dyrere , fordi patienten er nødt til at blive sat under og der er betydelige opsving tid . Også , at jo større kanyler øger risikoen for dannelse af klumpede områder eller riller i de resterende fedtvæv .

tumescent metode

Med tumescent metode , Klein løsning , en saltvandsopløsning med adrenalin og lokalbedøvelse , er spredt gennem kanyle . Dette numbs udvinding området , fjerne behovet for generel anæstesi . Patienter kan vælge mild sedation , men de fleste patienter er fortsat vågen og opmærksom under proceduren . De kanyler er mindre end i traditionelle liposuction , der producerer glattere resultater og minimerer blødninger og blå mærker . En ulempe for tumescent metode er , at det Klein løsning kan brod ved første injektion , der forårsager smerte og ubehag .

Ultrasonic fedtsugning

Der er to metoder af ultralyd liposuction . Man bruger en vibrerende kanyle , den anden bruger en enhed , der vibrerer på overfladen af huden . Lægen kan sætte patienten i generel anæstesi eller bruge Klein løsning med mild sedation . Der er faktisk tre generationer af ultralyd liposuction . I de to første generationer , var der problemer med kanylen overophedning og skader væv . Der var også problemer med kanylen bryde , som kræver operation for at fjerne brikkerne fra patientens væv . Med den tredje generation , er kanylen vandkølet med en metal jakke . Denne køling reducerer brændende , men hot spots er stadig et problem . Kanylen er også meget store ( til at rumme den ydre kappe ) , som fører til større chance for hypning og længere healing gange .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------