Position: hotel888 > 3 >

hvordan er tatoveringer fjernet?

  

Laser Tattoo Removal


Laser tatovering fjernelse er den mest succesfulde og mest udbredte metode . Denne teknik benytter tætte stråler af lys til at bryde op tatovering blæk til partikler , som derefter optages i kroppen , effektivt at fjerne tatoveringen . Dagens laser behandlinger er i stand til at fjerne tatoveringer uden at efterlade en masse skader eller ardannelse på huden påvirkes af tatovering . Men de fleste tatoveringer kræve flere sessioner til helt at fjerne en tatovering . En session kan koste flere hundrede dollars , så laser tatovering fjernelse kan koste uoverkommelige . Mens laser behandlinger er i stand til at fjerne tatoveringer uden at efterlade en masse skader eller ardannelse på huden påvirkes af tatovering , jo mere behandlinger , der er nødvendige for at fjerne tatoveringen , jo mere sandsynligt hudskader er at forekomme . Disse behandlinger kan være ret smertefulde og resultere i blærer og skorper , som kan føre til permanent ardannelse .

Pulse lysterapi er en anden populær mulighed for tatovering fjernelse . Svarende til laser tatovering fjernelse , pulserende lys terapi anvendelser tæt stråler af lys til at bryde den tatovering i små stykker , der kan optages i kroppen . Lyset sendes i pulser gennem et lag af gel , der anvendes på huden som en dirigent . Dette alternativ til laser tatovering fjernelse er populært , fordi det ser ud til at være mindre smertefuldt og mere effektiv . Men det er dyrere end laser tatovering fjernelse og kunne koste mere i sidste ende afhængig af antallet af sessioner er nødvendige for at fjerne tatoveringen .

Hud teknikker til fjernelse


Tattoo fjernelse kan også opnås gennem adskillige huden teknikker til fjernelse . Dermabrasio fjerner tatovering ved slibning foroven og midt lag af skindet . Excision tatovering fjernelse udføres af en kirurg , der bruger en skalpel for at fjerne tatoverede huden og derefter masker op på området . Hvis tatoveringen er særligt stort , kan en hud graft være nødvendigt at lappe området . Kryokirurgi fryser tatoveret hud , som derefter fjernes ved operation .

Den mindst effektive metode til tatovering fjernelse rådighed på markedet, er gennem cremer og fading løsninger . Virksomheder, der fremstiller disse produkter hævder, at deres creme eller opløsning, kan falme en tatovering blot ved at gnides ind i tatoveret huden over en periode . De hævder at være i stand til at gøre dette til en brøkdel af prisen for de metoder , der er anført tidligere , og for meget mindre smerte . Denne metode er endnu ikke bevist meget effektiv og er ringere i forhold til andre tatovering fjernelse teknikker .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------