Position: hotel888 > 3 >

hvordan et brystløft arbejde ?

  

Defineret


Som en del af den naturlige aldringsproces , huden i brysterne mister elasticitet og bryster begynder at synke . Graviditet , amning og overdreven vægttab kan også forårsage bryster til at miste elasticitet . Nogle kvinder bliver utilfredse med , hvordan dette tab af elasticitet påvirker udseendet af deres bryster og ønsker at vende tilbage til et mere ungdommeligt udseende . I disse tilfælde et brystløft , eller mastopexy , kan tage sig af nedbøje . For kvinder , der ønsker bryst ekstraudstyr , kan de to procedurer skal udføres på samme tid .

Breast elevatorer tage mellem 1 og 3 timer og udføres under generel anæstesi . I nogle tilfælde har som regel hvor mindre hud skal fjernes , kan de udføres under lokalbedøvelse . I disse tilfælde er proceduren som regel en ambulant procedure . I tilfælde, hvor mere omfattende hud fjernes og kirurgi er nødvendig , såsom for kvinder med store bryster , kan et hospitalsophold være nødvendig.

Concentric Mastopexy


Koncentrisk mastopexy kaldes " doughnut " mastopexy . Det er den mindst invasive i brystet elevatorer og er ofte bruges til at løfte mindre bryster eller bryster med mindre alvorlige faldende. Denne procedure kræver færre incisioner og kan nogle gange udføres under lokalbedøvelse .

I denne procedure , er koncentriske cirkler tegnes og skæres omkring areola . Huden er derefter fjernes , og brystvorten og areola er flyttet opad . Når flyttes, huden er syet på plads igen . Koncentriske mastopexy normalt resulterer i mindre ar end andre procedurer .

Lodret Mastopexy


Vertikal mastopexy også genskaber bryst form ved at fjerne overskydende hud fra hele areola . Dette gøres via en lodret snit fra areola til bunden af brystet . Fjernelse af hud langs denne indsnit reducerer sagging og bidrager til at re- forme brystet . Som med koncentriske mastopexy , er der minimal ardannelse efter denne procedure .

Vertical mastopexy er en mere invasiv procedure og er normalt gøres som en ambulant kirurgi i fuld narkose .

Anchor-Shaped Mastopexy

Anchor-type mastopexy udføres i situationer , hvor der er mere hængende eller på kvinder med større bryster . I de tilfælde , hvor brystvorten og areola skal flyttes en større afstand , skal en vertikal og horisontal snit bruges . De to snit giver kirurgen mere kontrol af bryst form . Af alle de brystløft kirurgi , er dette den mest invasive og er næsten altid gøres under fuld narkose . Denne procedure svarer til en brystreduktion . Forskellen er , at en reduktion , er brystvæv fjernes og med en anker-type mastopexy , er kun huden fjernes . Brystvæv er tilbage på plads .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------