Position: hotel888 > 3 >

hvordan fedtsugning maskiner arbejder

  

Beskrivelse af fedtsugning


Fedtsugning er en procedure, der er gjort for at fjerne fedt fra et område af kroppen . Fedtsugning er dannet , mens en patient er under narkose .

Proceduren


Under fedtsugning , lægen indsætter en udhulet rustfri stålrør i det område , hvor fedt bliver fjernet . Den læge flytter derefter at rør frem og tilbage inden for det område til at bryde op fedt celler. Efter at han bryder op fedtceller , lægen så tænder vakuum , og derefter suger opbrudt fedtceller gennem karret og ud af kroppen . Nogle gange vil lægen injicere person med en løsning, der hjælper med at bryde ned fedtcellerne , så de kan suges op gennem røret lettere , men det er ikke altid tilfældet .

Komplikationer


Mange mennesker har fedtsugning uden større komplikationer , men den procedure, selv om der kun er en lille ekstern sår synlig for patienten , er en meget invasiv procedure , der kan føre til døden . Fedtsugning kan forårsage indre blødninger , infektion og mange andre bivirkninger . Det er også meget vigtigt , at en patient er forpligtet til ikke at tage på i vægt , for hvis patienten får vægt efter operationen er udført, vil vægten blive vundet ujævnt på grund af den fede celler, der blev fjernet under proceduren --- efter fedtceller fjernes , de er væk for evigt . Det betyder, at de resterende fedtceller vil få større , men sporene i kroppen , hvor slangen fjernet fedtceller ikke bliver større .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------