Position: hotel888 > 3 >

hvordan gør LASIK arbejde ?

  

indledende konsultationer


LASIK begynder med en række høringer med en læge . Under disse konsultationer vil lægen kontrollere hornhinden evne til at bryder lys , eleven størrelse, form hornhinden og hornhinden 's tykkelse . Disse målinger er nødvendige for at se, om patienten er en god kandidat til LASIK operation .

Hvad LASIK Involverer


Laser-assisteret in situ keratomileusis eller LASIK , sker normalt som en ambulant procedure . Under proceduren , er en laser eller mikro-bladet bruges til at skære en lille klap i hornhinden . Dette vil efterlade et hængsel i den ene ende af kattelemmen . Denne flap er så foldes tilbage for at afdække det lag af hornhinden kendt som stroma . Laserimpulser derefter fjerne dele af stroma .

LASIK procedure er forskellig for forskellige typer af synskorrektion . For nærsynethed , er hornhinden gjort fladere . For fremsyn , er hornhinden lavet stejlere . Korrektionen for bygningsfejl indebærer, at de hornhinden mere sfærisk .

Proceduren er conduced ved hjælp af en aktuel bedøvelse . Nogle patienter beder om en beroligende før operationen . Den naturlige væv i øjet anvendes som en bandage , så ingen sting af kunstige bandager er påkrævet. Det er ofte anbefales, at patienter hvile med lukkede øjne i et par timer efter den procedure, for at fremme helingen .

opfølgende behandling


En opfølgende besøg er normalt kræves inden for 48 til 72 timer efter kirurgi. Lægen vil kontrollere synsstyrke og drøfte eventuelle kortsigtede problemer med synet . Antibiotika og anti-inflammatoriske dråber er foreskrevet for den uge efter operationen . Opfølgning udnævnelser til at sikre helbredelse forekommer normalt hyppigt for de første seks måneder. De opstår ofte på en uge, en måned , tre måneder og seks måneder .

Succes Priser Side Effects

LASIK har en meget høj succesrate . Succes er højere for patienter , der starter den procedure med bedre udsyn . De er lavere for patienter med behov for mere vision korrektion . I ekstreme tilfælde kan mere end én LASIK procedure kræves for vision korrektion .

På trods af LASIK høje succesrate , der i sjældne tilfælde forekommer bivirkninger . Bivirkninger kan omfatte tørre øjne under helingsprocessen , øje ubehag i 24 timer efter operationen , uregelmæssig bygningsfejl , cornea dis eller genskin , under eller over korrektion af synet , en manglende evne til at bruge kontaktlinser , ardannelse , infektion , synstab , eller tabet af hornhinde- flappen kræver en hornhinde graft .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------