Position: hotel888 > 3 >

hvordan man åbner en steril pakke

  Sterile pakker er designet til at holde ud bakterier og bakterier . Under emballering indholdet er steriliseret og placeret inde i lufttætte pakninger uden at kompromittere sterilitet . For at åbne disse pakker uden at indføre bakterier til det indhold, du skal tage visse skridt og bruge bestemte redskaber . Dette er ikke en vanskelig procedure , men det skal gøres korrekt

Du skal bruge: .
Antibakteriel sæbe
. Rent håndklæde .
Latexhandsker .
Alkohol.

Gaze eller vatrondeller .
Saks.


1 .
Vask dine hænder og underarme med antibakteriel sæbe . Tør dem med et rent håndklæde . Fingernegle og hænder i almindelighed er fulde af bakterier og snavs .

2 .
Placer latex handsker på hænderne umiddelbart efter vask .
3 .

Hæld en lille mængde alkohol på dine behandskede hænder og gnid dem sammen . Dette vil bidrage til at sikre, at handskerne er rene og sterile .
4 .

Brug en gaze eller vat til at tørre saksen blade og håndtag med alkohol . Du kan også nyde en saks i alkohol , indtil du er klar til at bruge dem , hvilket eliminerer behovet for at tørre dem ned før brug .
5 .
Skær den sterile emballage åbnes med saksen , og løft indholdet ud .

gode råd og advarsler


 • Indholdet af pakken skal gensteriliseres efter at være blevet åbnet . Dyppe dem i alkohol eller placere dem i en sanitizing bakke .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------