Position: hotel888 > 3 >

hvordan man behandler hævelse efter en hysterektomi

  En hysterektomi er en operation udført af en læge til at fjerne den kvindelige livmoder . Der findes flere typer af livmoderen . En abdominal hysterektomi ( TAH ) omfatter fjernelse af livmoderen gennem et klassisk snit på tværs af maven . Under en laparoskopisk hysterektomi , gør lægen små snit på maven og fjerner livmoderen gennem dem . I en laparoskopisk-assisteret vaginal ( LAVH ) hysterektomi , skærer lægen livmoderen i små stykker via små snit på maven og fjerner det vaginally . Lægen skærer livmoderen ud og fjerner det vaginalt uden ekstern nedskæringer i en vaginal hysterektomi ( TVH ) . Læs videre for at opdage , hvordan man behandler hævelse efter en hysterektomi

Du skal bruge: .
Kolde pack
NSAID 's .
Compression band .1 .
Brug komprimering . Kompression bands , der går på tværs af maven bidrage til at mindske hævelse . Disse bands reducere ubehag forårsaget af alt at flytte efter operationen , også , så de tjener et dobbelt formål .
2 .
resten op . Hævelse efter hysterektomi normalt indikerer overdrive det . Læg dig ned , hvile og lade kroppen restituere . Pres ikke for hårdt for hurtigt , fordi det resulterer i kvæstelse .
3 .

Prøv is . Kolde reducerer inflammation , derfor reducere hævelser . Lå i sengen med en kold komprimere eller ispose pakket ind i håndklæder over hævede område . Lad ikke maven får følelsesløs fra kulden , og tage pauser fra den kolde pakker for at undgå at blive for koldt .
4 .
Brug anti-inflammatoriske medicin . Lægen formentlig ordineret disse før du har talt dig ud af hospitalet . Hvis ikke , så ring og spørg efter en recept på nogle . Om ikke andet , verificere det er okay at tage over disken NSAID 's ( non-steroide anti -inflammatoriske lægemidler ) såsom ibuprofen eller naproxen natrium . Disse medikamenter reducere inflammation og hævelse , og kan findes på enhver butik .
5 .
Bemærk type hysterektomi . Hysterektomier kan sommetider omfatte fjernelse af den ene eller begge æggestokke , livmoderhalsen eller æggelederne . Under en hysterektomi læger kan udføre procedurer til blæren eller endetarmen . Hvis det var mere end blot livmoderen fjernet , hævelse kan komme fra en af de andre udsendelser .

6 .
Ring til lægen . Enhver hævelse , der synes unormalt eller giver anledning til bekymring warrants et opkald eller besøg hos lægen . Det er lægens opgave at sørge for , at inddrivelsen går godt , så du skal ikke bekymre dig om at virke bekymrende . Det er altid bedre at forebygge end at helbrede . Om ikke andet , kan lægen hjælpe med at lette bekymringer .

gode råd og advarsler


 • Hævelser ledsaget af stærke smerter, blødning eller unormal udledning er en medicinsk nødsituation og skal behandles omgående .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------