Position: hotel888 > 3 >

hvordan man finder en læge, der udfører mave banding

  En rapport udført af National Institute of Health , at en person med " en Body Mass Index ( BMI ) på 30 eller højere er defineret som overvægtige . " Rapporten også går på at sige, at disse mennesker er på et højere risiko for " Koronar hjertesygdom , type 2- diabetes , kræft og forhøjet blodtryk , " at nævne nogle få . At kende de farer , drej nogle mennesker til at kirurgi såsom mave banding for at hjælpe dem med at tabe . For at finde en læge, der udfører denne type kirurgi skal du gøre følgende
1 .
Ring til dit forsikringsselskab. Først finde ud af navnene på de læger , der udfører mave banding og er omfattet af din plan . Dette er vigtigt . Ifølge Locateadoc. com , er omkostningerne ved denne type kirurgi i gennemsnit $ 25. 000, så der dækning er vigtig .
2 .
Søg på internettet . Locateadoc. com er en god ressource for dette. Give specialitet , som i dette tilfælde vil være fedmekirurgi ( vægttab ) . Input din by og stat , og indtast . Hvis der ikke er læger , som udfører maven striber i dit område på webstedet vil give en liste over områder , der giver læger , som udfører denne type kirurgi .

3 .
Spørg rundt . Få navne fra venner og familiemedlemmer læger , der udfører ikke kun maven banding , men alle typer af kirurgi . Kirurgen , der udførte en galdeblære operation på din tante kan lige så godt udføre mave banding operation . Tage noter , hvad de siger om lægen .
4 .
Spørg en online -gruppe. Hvis du ikke er medlem af en online- forum allerede , er det en god idé at blive det. Værdifulde oplysninger kan udveksles inden for denne gruppe . Vær med en, der er lokalt til din geografiske område er bedst . På denne måde kan de give svar , der vedrører dit lokale spørgsmål .
5 .

Lav en aftale om at mødes med lægen . I dette møde er din chance for at " interviewe " ham . Stille ham spørgsmål såsom hvor mange mave banding operationer , han har udført , og hans succes rate . Dette interview vil også give dig en mulighed for at lære arten af hans personlighed . Kom sammen med og føle sig godt om din læge er vigtigt .

gode råd og advarsler


 • Spørg dit forsikringsselskab , hvad dets politik er med at gå ud af nettet . Du ønsker måske at vælge en læge, som ikke er i din plan .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------