Position: hotel888 > 3 >

hvordan man finder medicinsk turisme oplysninger online

  , Før man overvejer kirurgi i udlandet , skal du sørge for at finde medicinsk turisme information online . Medicinsk turisme er en hastigt voksende industri , og der er mange virksomheder , der vil forbinde folk med læger og hospitaler for operationer i udlandet . Omkostninger til medicinske procedurer oversøiske er omkring en tiendedel af omkostningerne i USA . Mange mennesker fra USA vælger for kirurgi i udlandet for at spare penge og få kvalitet sundhedsydelser . Før man overvejer medicinsk turisme som en mulighed for din sundhed , så sørg for at forske alle de fordele og ulemper . . At finde medicinsk turisme oplysninger online eller et selskab , som vil hjælpe dig med at finde en oversøisk hospital til medicinsk procedurer , skal du følge nedenstående trin
1 .
at finde medicinsk turisme oplysninger på nettet om operationer i udlandet , så tjek PlanetHospital. com . Virksomheden har været i branchen siden 2002 og er AA bedømt af Better Business Bureau . Virksomheden samarbejder med virksomheder , der udfører kirurgi i udlandet . På hjemmesiden hjælper folk vælger procedurer , mødes kirurger , få skøn og book kirurgi .
2 .
Find kirurgi i udlandet gennem MedRedtreat. com . Virksomheden har været i branchen siden 2003 og er også akkrediteret af Better Business Bureau . Sitet hævder , at de har udført omfattende forskning og inspektion af hospitaler, hoteller , medicinsk personale , og kirurger . Netværket af de institutioner , de partner med, er udstyret med den nyeste state -of-the- art medicinsk teknologi .

3 .
vejes medicinske risici af medicinsk turisme , og være påpasselig om forske medicinsk behandling i udlandet . Gå til medicaltourismguide. org at kontrollere medicinske akkreditiver af oversøiske ' læger . Nogle lande begrænser adgangen til lægejournaler eller nægte at give patienter adgang til deres journaler . Check postoperative pleje politikker , sikkerhedsstandarder , certificeringer af hospitalet , og dine juridiske rettigheder . Hvis noget går galt dine anvendelse for gengældelse kan være begrænset i modsætning til i USA . Nogle lande kan ikke regulere professionel licens tæt som USA . Vær på vagt over for postoperativ pleje og rejser for tidligt efter operationen . Store højder og sidde i en lang periode kan forårsage komplikationer som infektioner , hævelse og død . Hvis noget går galt efter hjemkomsten til USA , følger op lægeydelser kan være dyrt eller ikke kan dækkes af en forsikring .
4 .
For mere medicinsk turisme information online , tjek link nedenfor for at Medical Tourism Association , en international non-profit organisation . Deres mission er at øge bevidstheden om højt kvalitets sundhedspleje til rådighed i andre lande . Søg efter certificerede organisationer og få mere information om medicinsk turisme inden der træffes nogen beslutninger om kirurgi i udlandet .

gode råd og advarsler • Mange sundhedsydelser forsikringsselskaber dækker medicinsk turisme procedurer . Check med dit forsikringsselskab .
 • Må omfattende forskning , hvis du overvejer medicinsk turisme
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------