Position: hotel888 > 3 >

hvordan man kan afgøre, hvilken plastikkirurgi procedurer er rigtige for dig

  Der kommer et punkt for mange mennesker , når de ønsker at gennemgå en plastisk kirurgi procedure at vide, at de bare ikke se " sig selv " . Normalt er dette et resultat af befolkningens aldring og som sådan jeg ønsker at diskutere, hvordan at beslutte , hvilke procedurer skal gøre , og som er rigtige for dig

Du skal bruge: .
En god ven
Spejl.
En plast Kirurgisk Consult .1 .
Før du kører ud til en plastik kirurg du skal virkelig vide, hvad du leder efter . Plastikkirurger , mens de er begge kunstnere og læger er også sælgere . Jeg kan ikke fortælle dig, hvor ofte jeg har kendt folk , der går ind for en procedure og minutter før proceduren deres kreditkort er ude , og de har lige tilføjet en anden procedure til deres " regningen " . Endnu nemmere at gå på en enkel rådføre sig med en plastikkirurg og gå ud at have bare forpligtet sig til en overflod af unødvendige operationer .
Så hvordan kan du vide, hvad der er rigtigt for dig , og hvad der ikke er behov for ? Svaret på dette spørgsmål afhænger af de mål, du har . En yngre patient oftere end ikke ønsker at ændre en negativ egenskab som for meget mave fedt eller en stor næse eller vigende hage . Disse kræver fedtsugning /liposculpture , næsekorrektion og genioplasty hhv. Der er også otoplasty ( øre kirurgi ) for " dumbo ører " . Naturligvis brystforstørrelse er fortsat et af de mest populære procedurer samt . Disse beslutninger er generelt temmelig straight-forward , som de er baseret på tidligere konstaterede langsigtede spørgsmål man har med deres krop . Tricket er at ikke blive talt ind i noget ekstra , medmindre du er sikker .
For eksempel , er man ofte vil blive fortalt de har brug for en genioplasty ( hage implantat ) , fordi deres næse vil ikke længere passer til deres ansigt . Tænk før forpligte og fortælle lægen , du ønsker at tænke over det . Hvis det er muligt at få en simuleret billede . Må ikke være upsold , altid gøre hvad du vil , som du altid kan gå tilbage og gøre , hvad der var foreslået en anden tid , men du kan ikke altid løse , hvad der er blevet ændret , hvis du ikke kan lide det .
For den ældre ansigt eller aldrende ansigt beslutningen er mere forvirrende . Ofte man ikke ved, hvad det er, der gør dem til at se gammel og træt og anderledes. Det er her jeg vil hjælpe !
2 .
Den aldrende af et ansigt er baseret på flere faktorer . Den første er indlysende tab af elasticitet i huden og rynker . Dette er den mest oplagte tegn på aldring , men langt fra det eneste tegn . Misfarvning og ujævn tone er ofte endnu større faktorer i aldring . Min mor har en ven, som har et ton af rynker på hendes ansigt , men hun har meget endda hvid hud og er dermed ikke ser så gammel som hun ville have hendes ansigt blevet vejrbidt af solen og elementer . Faktisk har den trods rynker hun ser ti år yngre . Så før du tænker at tage sig af rynker er den eneste faktor , så tro om igen .
Det sidste spørgsmål er tab af fedt . Som vi alder , vi mister fedt og især ansigtet fedt . I dag er der et utal af fyldstoffer , herunder en forholdsvis ny hedder svin kollagen (som er allergivenligt og viser store løfter ), som kan bruges til at udfylde linjer og udfyld lavninger . Generelt ansigtet mister fedt ensartet og et trænet øje kan fortælle dig, hvor du har brug for fyldstof . På nuværende tidspunkt svin kollagen er den bedste fyldstof andet end brug af ens eget fedt for augmentation . For læberne dette ikke er muligt at bruge svin kollagen i øjeblikket . Jeg anbefaler autolog fedt poder ( din egen fedt ) at øge læben og gør det meget forsigtigt . Det vil få opsuget i høj grad , så vil du ønsker lidt mere , end du har brug for , og det bør ske ved en dygtig kirurg , der generelt gør dette . Fedt bygningen og udskiftning med enhver spartelmasse er en kunst , så forskning din kirurg .
3 .

Til fine rynker og misfarvning mit valg er brugen af tri-luma efterfulgt af en Co2 Laser hud resurfacing . Dette kunne meget vel være nok til at tage en god 10-15 år fra dit ansigt , og resultaterne er temmelig permanent spærring den naturlige aldringsproces som nulstiller . Den ene problem her jeg advare dig om er, at dit ansigt kan se lysere og mere , selvom dit hals og dekolletage kan se alderen . I disse tilfælde vil jeg anbefale en samtidig TCA eller kemisk peeling på hals og kavalergang.
Når rynker er dybe , og du har misfarvning Jeg vil anbefale en fuld ansigtsløftning eller delvis ansigtsløftning ( afhænger af hvor meget og hvor rynker er ) og en efterfølgende kemisk peeling eller CO2 laser resurfacing . Jeg anbefaler ofte folk venter på at gøre en Co2 laser resurfacing efter en ansigtsløftning på grund af det faktum, at laserbehandling har tendens til at falme ar så det kan være godt at lade nogen ardannelse vise før du handler .
De spørgsmål , du altid har brug for at beskæftige sig med , er den " upsale " og spændingen ved at være på kirurger . Jeg fortæller altid folk til at gå med en plan -headed ven for alle høre og lad vennen give input . Ingen af jer skal blive mobbet i lytter udelukkende til plastikkirurg . Ja , de er kunstnere , og ja de ofte kan fortælle dig, hvad du har brug for , men de ofte til opsalg . Uanset hvad du husker , kan du altid gå tilbage og gøre andre procedurer senere , bedre at være forsigtige end ked af det.

gode råd og advarsler


 • Tag en gammel billede af dig selv , hvis du forsøger at se yngre igen og sammenligne det med en aktuel foto . Sidde med en ven og se hvad du kan se , at der er ændret . Dette er den bedste indikator for, hvad du har brug gjort .
 • Tag en betroet ven til noget samråd med dig .
 • Efter enhver kirurgisk procedure, du vil føle dig deprimeret bagefter , som er normal , kan forberedt til dette.
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------