Position: hotel888 > 3 >

hvordan man kan afgøre, om plastikkirurgi er for mig

  Plastikkirurgi er ret almindeligt i dag , men bare fordi en masse mennesker får plastikkirurgi betyder ikke automatisk, at få plastikkirurgi ville være den bedste løsning for dig . Denne artikel giver tips du måske overveje , når de forsøger at beslutte, om du gør eller ikke ønsker at få plastikkirurgi
1 .
Det første skridt er at tænke længe og grundigt over, hvorfor du overvejer at få plastikkirurgi i første omgang . Er det noget du vil gøre for dig selv og ingen andre ? Hvis du overvejer plastikkirurgi for at behage en anden person , er dette ikke en stor grund til at få plastikkirurgi .
2 .
Overvej omkostningerne ved plastikkirurgi . Typisk er elektiv plastikkirurgi ikke er omfattet af de fleste sygeforsikringsselskaber. Der er nogle undtagelser til enhver regel , inklusive denne, men for det meste , skal du dække din plastikkirurgi på egen hånd. Mange plastikkirurger er mere end villige til at diskutere betaling planer , hvis du ikke er i stand til at betale hele honoraret op foran .

3 .
Det er også vigtigt at tænke inddrivelse perioden efter plastikkirurgi . Recovery kan variere afhængigt af specifik type af plastikkirurgi i spørgsmålet. Men uanset hvilken del af din krop den kirurg opererer på , vil du have en periode efter din operation , hvor du reelt " ude af provision . " I denne tid , vil du sandsynligvis blive frarådet at arbejde eller at anstrenge dig på nogen måde . Dette betyder, at hvis du arbejder på tidspunktet for din operation , vil du sandsynligvis nødt til at bede din arbejdsgiver om et stykke tid ud , så du kan gendanne sikkert og helt fra din plastikkirurgi .
4 .
Du vil sikkert gerne interviewe mere end en plastik kirurg , før du foretager din endelige beslutning om, hvem du gerne vil udføre din plastikkirurgi . Vær forberedt på at stille en masse spørgsmål om hver plastikkirurg grad af erfaring og resultater . Du skal ikke være genert under interviewet processen . De fleste plastikkirurger forstå, at du forsøger at lave en svær beslutning , og de er villige til at give dig al den information du behøver for at lave den bedste beslutning for dig .
5 .

Du vil også ønsker at tænke om eventuelle sundhedsrisici og mulige bivirkninger forbundet med plastikkirurgi . For eksempel , du helst går under bedøvelse, er der potentielle sundhedsmæssige risici . Også , hver gang du skal opereres , risikerer du at få en post-kirurgisk infektion . Der kan være ardannelse så godt. Nogle ar fade , men andre er mindre tilbøjelige til at forsvinde over tid . Spørg din plastik kirurg om alle de mulige bivirkninger og sundhedsrisici ( herunder potentielle ardannelse ) , der er forbundet med den type plastik kirurgi , du er interesseret i at få .

gode råd og advarsler


 • Læg ikke alle dine æg i plastikkirurgi kurven . Selvfølgelig kan plastikkirurgi , når gøres ordentligt , give et væsentligt løft en persons selvværd , men det kan ikke udrette mirakler . Med andre ord bør mennesker aldrig forvente plastikkirurgi til at gøre deres liv perfekt , fordi livet er aldrig perfekt
 • En yderligere advarende ord : . nogle mennesker oplever, at de får " afhængige " til plastikkirurgi . De begynder at tro, at hvis blot de kunne få en mere lille "Nip "eller " Tuck , " de vil være helt tilfreds . Men hvad plastikkirurgi narkomaner i sidste ende opdage, er , at gentagne gange " kvæle "og " tucking " deres ydre udseende kan aldrig få dem til at føle sig virkelig mæt eller " alle fyldt op " følelsesmæssigt eller åndeligt talt .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------