Position: hotel888 > 3 >

hvordan man kan beslutte, om brystimplantater er rigtige for dig

  Besluttende vejr eller ikke at få implantater var noget , der tog mig lang tid at træffe afgørelse om . Hvis dette er noget, du overvejer jeg håber, at denne information er nyttig for dig . Først og fremmest bør du være sikker på det er noget du gør for dig selv og ikke for en fyr eller i håb om at møde en fyr . Kom implantater kan få dig mere opmærksomhed , men desværre er de fleste af de ekstra opmærksomhed , er ikke den form for vil du ønsker . Jeg elsker mine implantater , og jeg har ikke fortrudt ( måske bortset fra ikke at gå en lidt større lol ) . En masse mennesker jeg kender fik dem til at tro , at det ville ændre deres liv , eller gør dem gladere , eller hjælpe dem med at finde en varmere BF , men medmindre du vil have dem til dig , og de virkelig gøre dig gladere , vil dit liv ikke ændre på alle . Når du beslutter dig for at få implantater , så du er nødt til at finde en god læge , træffe afgørelse om saltvand eller silikone , og grove overveje alle de involverede risici . Også en lille tip-det er noget du bliver nødt til at fortsætte med at gøre hvert 5 -10 år! ! Jeg ønskede en læge , der ville gøre et godt nok job , at jeg ikke ender med at gå rundt at ligne jeg havde tennisbolde i min skjorte ( du ved hvad jeg mener , du har set det ) . At finde en læge , du kan lide og føle sig godt tilpas med , er også meget vigtigt . Jeg har opdelt de trin , du skal tage , hvis implantater er noget du overvejer
1 .
Det allerførste du skal gøre er at lave en liste over grund, du ønsker implantater og grunde, du ikke . Dette er en god måde til rent faktisk se, hvorfor du vil have dem , åh og ikke skrive årsager, som ikke er sande , vil du kun være at lyve for dig selv . Når du har gennemgået din liste , hvis du stadig vil have dem videre til trin 2 .
2 .
Kør det som vigtige mennesker i dit liv ( forældre , børn , kærester , ægtemænd , venner , etc ) . Nogle mennesker vil ikke være støttende, men den ekstra indgang er nyttigt . Plus sin gode at vide , hvordan de mennesker , du holder af vil føle om de "nye dig " .

3 .
Nu er det tid til at gå videre til sjov trin . Før du begynder at gå til læger , vide, hvad du leder efter . Få et magasin ( playboy , penthouse , osv. ) og få et billede af, hvad du har i tankerne . Dette vil ikke kun hjælpe dig med at vælge en læge , men det vil også hjælpe dig med at gøre din beslutning om saltvand eller silikone , fordi de to ser meget anderledes ud.
4 .
Nu kan du begynde at lede efter læger . Tjek billederne på hver læger hjemmeside , indsnævre den ned og derefter oprette et par gratis hører . Mens han var på din høre stille de spørgsmål, du måtte have , ved at sammenligne lægerne svar ( de vil ikke være den samme ) , og også være meget opmærksom på hvem du føler dig mest tryg ved.
5 .

Når du vælger en læge , du bliver nødt til at træffe afgørelse om ting som saltvand eller silikone , hvor du ønsker dit snit og under eller over musklen . Disse beslutninger vil påvirke den måde, dine implantater vil se og føle , så sørg for at gøre dig hjemmearbejde på alle muligheder .
6 .
Når du har lavet alle dine beslutninger og planlagt din operation bare læne sig tilbage og slappe af . Jeg vil ikke anbefale at se nogen operation viser dig kun flipper dig ud . Alles smerte tolerance er anderledes , men efter min mening var det ikke ondt på alle . Jeg har ikke selv tage nogen af de smertestillende min læge gav mig , og jeg var ude clubbing med mine venner 3 dage efter min operation . Bare materiel op på frosne ærter og få din egen en komfortabel bh uden under ledning , og du vil være fint .

gode råd og advarsler


 • Husk når at finde ud af din penge situation at tage højde for udgifterne til nye toppe , bh , badetøj , osv. Det mest sandsynlige er intet vil passe længere .
 • Må ikke flipper ud , første gang du tager bh ud og komme i bad , vil din bryster føles som hey vejer omkring 50 pounds , det går væk, når hævelsen går ned .
 • Vær ikke bange for at gå en lidt større så du tror, du skal . Inden for et par måneder vil du blive bruge til at den nye størrelse , vil de ikke længere ser store til dig, og du vil ønske du havde gik lidt større .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------