Position: hotel888 > 3 >

hvordan man kan forberede sig på foden kirurgi

   Hver kirurgisk procedure har lignende præparater , der er givet til dig af lægen . Disse tips vil hjælpe dig i en personlig måde at forberede sig til fods kirurgi
1 .
Når du nærmer dig det kirurgiske dage , der er nogle præparater , som kan hjælpe dig med at være klar til de dage og uger at overvinde din fod operation . Tag et kig på de ting, du normalt gør nu , at måske skal uddelegeres til en anden for et par dage eller endda en uge . Hvis du har en chance for at tale med dine naboer lad dem vide, når din kirurgisk dag er så de kan tilbyde at få din mail , hente avisen til dig og måske sætte dit skrald ud til afhentning .
2 .

Forbered de elementer, du bliver nødt til at bære , som ikke vil indebære glider noget over forbinding og større mund end normalt . For en kvinde , der kan betyde at købe en kjole eller nederdel i stedet beskæftige sig med slacks . For en mand kan det betyde, at få større bukser . Foden gear vil være nødvendigt at considerer , så du kan få den sygdomsramte foden beskyttet mod elementerne og alligevel være rummelig for komfort .

3 .
Forbered færdiglavet mad , så dine ernæringsmæssige behov vil blive opfyldt , selvom du ikke vil stå for at forberede dem i et par dage.
4 .

Tal med medicinsk levere steder , så vil du have rollator , stok , krykker eller andre hjælpemidler , du vil være brug for at færdes trygt og sikkert . Kig ind i en seng resten pude , der har armlæn bygget i de dage du måske kun til sengen . Dette punkt kan eventuelt købes af Walter Drake eller en anden postordre /computer for virksomhed, der beskæftiger sig med komfort ideer til at hjælpe dig under inddrivelse fra mund kirurgi . En seng vugge , som holder dækker fra at røre din ømme fod er en glimrende emne til at købe eller leje til din restitutionstid . Et brusebad sæde vil være et behov for emne , så du kan i det mindste sidde i bruseområdet at bade og shampoo dit hår . Dette kunne muligvis være lånt fra sygehuset eller lejet fra din læge forsyningssiden .
5 .

Spørg din læge , hvis en hjemmesygeplejerske eller hjem bistand på sundhedsområdet vil være at bistå dig lige efter sygehusophold . Overveje at ansætte på din egen , hvis din forsikring ikke dækker sådan en hjælper .
6 .
Plan en snack bordet ved din seng for lægemidler , vand , væv , handiwipes , telefon og andre fornødenheder du måske brug for , når du først kommer hjem fra hospitalet . Dette kan gøres en dag eller to før du afgår til hospitalet , men du kan lave en liste over de ting i god tid .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------