Position: hotel888 > 3 >

hvordan man kan helbrede kramper i benene derhjemme

  Mange gange når jeg kommer hjem fra arbejde, jeg har oplevet eller anden form for kramper på mine ben . Det er så irriterende og ubehageligt . Min mand ser mig hoppe og gå for at se, om disse kramper gå væk , og han forsøger at hjælpe mig . Han har altid at gøre det værste . Jeg gjorde et forskningsprojekt om dette emne for at se om jeg kan hjælpe mig til at håndtere denne situation og for at se om jeg kan hjælpe dig. Håber du kan lide denne artikel om Sådan Cure kramper i benene på Home

Du skal bruge: .
Massage
Cremer .
Smerter Killers .1 .
Fortæl din mand eller nogen derhjemme at give dig en dejlig massage med creme eller olie . Jeg anbefaler pebermynte , rosmarin eller lavendel olie . Disse olier er rigtig god på huden , og vil gøre din muskel slappe af. Benet Kramper forsvinder på få minutter . Du er nødt til massage benene fra top til bund , og dem fra side til side , vil dette gøre blodet oversvømmelse på dine årer hurtigere og enkle .
2 .
Du kan altid bruge creme , hvis du ikke kan lide olie . Der er en creme hedder Arnica , mange mennesker i min familie bruge denne creme til kroppen , og de sagde , at arnika ro nogen smerte , specielt lægkramper og andre . Altid drikke masser af vand . Rens din organisme , og du vil blive sundere .
3 .

Hvis disse tips ikke virker for dig venligst drikker to eller en Ibuprofen . Jeg må indrømme , at nogle gange Ibuprofen er det bedste for nogle kroniske smerter . Også det kan helbrede benene kramper .

gode råd og advarsler


 • Har nogle øvelser fra tid til anden
 • Spis sundt
 • Drik masser af vand
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------