Position: hotel888 > 3 >

hvordan man kan inddrive fra en blindtarmen

  Den bedste kur mod blindtarmsbetændelse er at gennemgå en blindtarmen . En blindtarmsoperation er en kirurgisk indgreb for at fjerne den betændte appendiks forhåbentlig inden det brister.
En blindtarmsoperation kan udføres på to forskellige måder . Hvis det udføres af laparoskopi , er et snit i navlen og et kamera er indsat for at vurdere tillægget . Hvis det skal fjernes , to eller tre mindre indsnit er lavet og appendiks er fjernet. Hvis det er fjernet mere traditionelle måde , vil et snit skal foretages i den nederste højre del af maven lige over tillægget , og det vil blive taget ud . Ligegyldigt hvilken procedure der bruges til at fjerne tillægget , er der flere forskellige trin, du bliver nødt til at tage for at sikre en fuldstændig genopretning
1 .
Det første du skal gøre for at inddrive fra en blindtarmen er at hvile . Din krop har netop været igennem en større operation , og det kommer til at tage lidt tid at komme sig . Hvis nogen venner tilbyde at gøre ting som se dine børn eller bringe over måltider , drage fordel af det . Også, hvis du forsøger at gøre for meget , kan du rippe din sømme eller irritere din alle klar betændte underliv .
2 .
Tag alle medicin ordineret af lægen . Du vil sandsynligvis blive sendt hjem fra hospitalet med et par recepter for smerte og /eller antibiotika . Disse recepter er beregnet til at hjælpe dig med at genoprette fra din blindtarmsoperation , og de vil lette din smerte til at hjælpe dig hvile og holde dig fra at få en massiv infektion , der eventuelt kunne lande dig tilbage på hospitalet .

3 .
Hold indsnit websteder ren . Du skal være i stand til brusebad kort tid efter din operation , og selv om det kan være ubehageligt , bør du . Det varme vand vil føle sig godt , og det vil bidrage til at løsne den kirurgiske tape over snittet websteder, så du kan fjerne forbindinger og holde websteder ren .
4 .
Tal med din læge om fødevarer og urter , der kan hjælpe dig med at genoprette fra blindtarmen . Grøn te , ananas , hvidløg , hyben , og Echinacea indeholder alle egenskaber, der enten kan styrke dit immunforsvar eller fremskynde din opsving . Det er vigtigt, at du drøfte eventuelle naturlige kosttilskud , som du måske ønsker at tage , da nogle kan interferere med ordineret medicin .
5 .

Følg op med din læge , som anvist . Du kan begynde at føle sig bedre og ønsker at springe dette vigtige skridt , men din læge vil være i stand til at vurdere dig til at se, om du er ved at komme fra din blindtarmen , som du burde.

gode råd og advarsler


 • En fuld tilbagebetaling virkelig tager 4-6 uger , så du skal ikke presse dig selv . Det opsving er længere , hvis dit tillæg bristede .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------