Position: hotel888 > 3 >

hvordan man kan komme sig efter operationen

   Sidste sommer og efterår jeg var nødt til at gå gennem et par operationer . Heldigvis er jeg stadig ret ung , og de var ambulant kirurgi . Jeg havde et regime jeg havde brug for at følge for at sikre en sund helbredelse. Her er nogle tips til at hjælpe dig med at genoprette fra din operation
1 .
Første ting du skal bruge , er hvile og masser af den . Din krop var lige gået igennem en traumatisk oplevelse , så du har brug for hvile for at komme sig. Må ikke føle dårlig samvittighed over hvile , hvis der var nogen tid til at hvile , er tiden nu !
2 .
Hver operation vil have specifikke sæt af instruktioner , skal du følge disse til T. Husk , det er dit helbred du har at gøre med , ville du ikke ønsker at have en anden operation , så følg lægens specifikke rådgivning . Hvis du har spørgsmål , tøv ikke med at ringe til din læge helst tidspunkt af døgnet . Deres læge ved, at du er ved at komme , og normalt vil være der for dine spørgsmål .

3 .
Tag din medicin ordineret til dig til tiden herunder din smertestillende medicin . De første par uger vil være smertefuld dem , så alt hvad du kan gøre for at lindre smerten vil kun hjælpe dig . Må ikke springe på nogen af din medicin . Indstil en alarm, hvis du har brug for at minde dig selv .
4 .
Sørg for at du er fyldt op med mad og nescessities før din operation eller har familie eller venner omkring , som kan hjælpe dig, hvis du brug for hjælp . Spis godt . Hvis du er henvist til bestemte diætrestriktioner under retableringen, følger disse restriktioner . Din krop er i en meget skrøbelig tilstand i denne periode , alt hvad du kan gøre for at holde dig sund vil hjælpe dig på fode igen.
5 .

Tag det roligt . Gør ikke noget anstrengende , så prøv ikke at køre . Det eneste du kan gøre lige nu , er de grundlæggende ting , hvile , holde rent og spise . Det er alt du behøver at gøre , indtil du er tilbage.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------