Position: hotel888 > 3 >

hvordan man kan reducere nasal tip hævelse efter rhinoplastik

  I ugerne og månederne efter at være undergivet næsekorrektion , erfaring patienter varierende grader af hævelse i næsen spidsen . Mens de fleste hævelse aftager inden for den første måned eller deromkring , kan den nasale spidsen forbliver lidt svulmede op til seks måneder til et år . Mængden af hævelsen en patient har afhænger af dybden af det udførte kirurgi , tykkelsen af huden , og om personen har haft nogen tidligere nasal kirurgi . At bidrage til at reducere denne post -operative virkning , så læs videre for nogle afprøvede og testede tips .

Du skal bruge:
Puder
. Pakis .


1 .

Vid , at i løbet af de første dage efter operationen , de fleste næsekorrektion patienter bære skinne og tape til at reducere hævelser . Sørg for ikke at få hverken tape eller skinne våd i løbet af denne tid .
2 .
Hold hovedet hævet over hjerte niveau så meget som muligt , efter mindst to puder , når du går til sove om natten .
3 .
Anvend en ispose et par gange dagligt for at minimere hævelse af den nasale spidsen , når båndet er blevet fjernet .

4 .
Undgå anstrengende aktiviteter , der kan forårsage blod til at haste til hovedet , herunder bøjning eller løfte tunge genstande i løbet af de første fire til seks uger efter næsekorrektion .

5 .
Hvis du oplever smertefulde , langvarige hævelse af den nasale spidsen efter skal opereres , diskutere behandlingsmuligheder med din plastik kirurg , der kan hjælpe med at reducere hævede område .

Tips og Advarsler • Følg altid din plastik kirurg på fode igen retningslinjer , som bør omfatte medicinsk godkendte metoder til at reducere nasal tip hævelse . Brug solcreme med en høj SPF på at beskytte de mere følsomme hud af den helbredende næse , som kan være mere sårbare over for solforbrændinger lige efter operationen .
 • Undgå kontakt sport eller aktivitet, der risikerer at skade næsen for første fire til seks uger af næsekorrektion opsving . Afstå fra ibuprofen eller acetylsalicylsyre i løbet af din tilbagebetalingsperioden, da disse medikamenter indeholder egenskaber , der kan forværre hævelse af den nasale spidsen .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------