Position: hotel888 > 3 >

hvordan man kan tage sig af masker på øjet

   Sømme kan generende på nogen del af kroppen . Men , når der er masker på øjet , skal passende forholdsregler tages , som øjet er en meget delikat orgel . Du ønsker ikke såret for at blive smittet , fordi det kan forårsage yderligere problemer . Din sår heler ordentligt og din stingene skal forblive intakt , hvis du er meget forsigtig , mens du har dem . Når maskerne er fjernet , kan du ikke se nogen beviser for , at de engang var der
1 .
tage ordentlig pleje af din masker dagligt. Din læge vil sandsynligvis bede dig om at vente to til tre dage før rensning det ramte område . Ved rengøring af området , skal du bruge en varm vaskeklud . Brug en mild sæbe , som Ivory , og vand til at rense det berørte område . Læg aldrig sæbe direkte på masker , da det kan brænde såret eller sæbe kan lække ind i dine øjne . Gnid ikke sting direkte , kun ren omkring dem . Gnide direkte på maskerne kan få dem til at falde ud eller blive smittet .
2 .
Sørg dine hænder er rene og tørre , før du rører såret . Påfør en antibiotisk salve på såret eller omkring masker , hvis din læge tillader det . Ved hjælp af en antibiotisk salve anses kun en sag til sag- basis . Din læge vil fortælle dig, hvor meget salve at bruge og hvor ofte man bruger det . Salven vil hjælpe såret til at helbrede og hjælpe med at forebygge infektion . Vask altid dine hænder bagefter for at mindske risikoen for yderligere smitte .

3 .
Lad såret til at forblive udækket . Hvis såret er dækket , kan det tage længere tid at helbrede . Men hvis det er utæt gulligt væske , skal du dække det . Lad din læge kender nogen lækkende væske eller ændringer på såret. For optimal heling af sår , skal maskerne holdes rene og tørre på alle tidspunkter. Da maskerne er på øjet , du ønsker at være meget ren til at beskytte øjnene mod andre fremmedlegemer , som kan forårsage øjenirritation.
4 .
Tjek dagligt for at sørge for, masker er heler ordentligt . Sørg for, at kanterne af såret er lukket af sting . Sommetider kan man side begynder at trævle . Hvis dette sker , så lad din læge med det samme , for at mindske risikoen for permanent ardannelse omkring øjet . Kontroller også, dagligt for at se, om der er nogen rødme , hævelse , eller andre tegn på en infektion omkring sting . Hvis ja, lave en aftale med din læge , så han kan vurdere og behandle derefter.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------