Position: hotel888 > 3 >

hvordan man kan træffe beslutning om plastikkirurgi

  Du kan ændre næsten alt på din krop , som du ønsker med de nye teknologier i plastikkirurgi . Brystimplantater ( eller forstærkning ) , næse job , maveplastik , overskydende hud fjernes og mere er til rådighed for en pris . Men den pris, du betaler , kan være større , end du troede . Ikke alle er tilfredse med resultaterne af deres plastikkirurgi ( Michael Jackson ) , og ikke alle liv . Jeg har tre venner , der havde brystimplantater et par år siden . De sagde alle, at den smerte var mere end end forventet , og de alle sagde, at de ikke ville have gjort det, hvis de nye udfaldet ville betyde , at mænd aldrig ville se dem i øjnene igen, fordi de altid kigger på deres bryster .
1
RISICI-. Der er risici for alle operationer . Hver gang du går under bedøvelse , man kan aldrig vide ( og heller ikke de læger ) nøjagtigt , hvordan din krop vil reagere . Du kunne dø eller har andre komplikationer , som du aldrig forventet . Døden er ikke en risiko for, at jeg ville tage bare at have mine bryster større , men der er tidspunkter med plastikkirurgi er nødvendig , for eksempel når deres er en fødsel deformitet eller en ulykke .
2 .
The Pain-Smerten er som regel meget mere end nogen forventer . Jeg tror , at patienterne går i plastikkirurgi tænker , at hvis de har smerter , kan lægen bare give dem mere smertestillende medicin . Hvad de ikke ved, er , at lægerne ikke kan lindre alle smerter

3
komplikationer-. Sommetider tingene ikke går lige , og resultaterne er ikke , hvad patienten forventede . De troede , at fusionen ville gøre alle deres drømme , men i stedet er det et mareridt . Komplikationer fra plastikkirurgi kan resultere i dødsfald , yderligere kirurgi eller levetid deformitet .
4
dårlige resultater . -Jeg har mødt kvinder, der nu har to bryster , der er hårde klumper . Lægen sagde, at det var deres krop forårsager arvæv og der er intet de kan gøre ved det . Jeg har set folk med næser , der ser værre end de store , de plejede at have . Vi har alle set den katastrofe , der nu er Michael Jackson 's næse , og jeg er sikker på , at han har de bedste læger kan købes for penge .
5 .

Du bør gøre nogle sjæl søger inden der træffes afgørelse på plastik kirurgi . Det kan være vidunderligt , hvis det viser sig, den måde du forventede . Afgøre, hvorvidt det er værd at de involverede risici .

gode råd og advarsler


 • Kontakt en læge, hvis du overvejer plastikkirurgi , så du kan lære alle risici .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------