Position: hotel888 > 3 >

typer af fedmekirurgi

   Fedmekirurgi er en mulighed for personer, der er betydeligt overvægtige . Når folk mener vægttab kirurgi , men de er nødt til at beslutte, hvilken af de forskellige typer af fedmekirurgi er rigtigt for dem

Gastric Bypass


Gastric bypass er den mest kendte af de forskellige typer af fedmekirurgi . I denne form for kirurgi , er maven adskilt , og en del anvendes ikke længere . En lille del af maven er så reattached til tarmen , og kun små mængder af mad kan optages .

Gastrisk Sleeve Surgery


Den Bariatric Learning Center beskriver dette vægttab kirurgi som en procedure , hvor en stor del af maven er flyttet , så patienterne et ærme i maven på størrelse og form af en banan . I modsætning til gastrisk bypass , skal du gøre tarmene ikke at være omdirigeret og benyttes igen .

Justerbar gastrisk banding


Det er en mindre invasiv form for fedmekirurgi end gastric bypass . I stedet for maven bliver skåret , er en justerbar band laparoscopically placeret i maven . Bandet kan strammes eller løsnes efter patientens ønsker . I modsætning til gastrisk bypass , er gastrisk banding reversible , hvis patienter ønsker at fjerne det .

Lodret Stribede Gastroplasty

Denne type fedmekirurgi kombinerer gastric bypass og gastric banding . Enkeltpersoner har to maver efter denne procedure , med en mindre mave inden for en større en , ifølge Bariatric Learning Center . Læger placere en række hæfteklammer i den øverste del af maven , hvilket gør en mindre lomme til fødeoptagelsen .

Biliopancreatic Bypass Med en Ulcus Switch

Det er den mest komplekse af alle former for fedmekirurgi . En ressource fra National Institute of Diabetes og Digestive og nyresygdomme beskriver processen for denne indviklede kirurgi og erklærede, at den nederste del af maven er fjernet og de resterende maven skaber et ærme . Maven er forbundet til tyndtarmen , uden om tyktarmen helt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------