Position: hotel888 > 3 >

vende Roux da y gastrisk bypass operation

  

Roux da Y Identifikation


Roux-en-y gastrisk bypass-operation har fået sit navn fra formen dannet af operationen , en Y form . Med denne type kirurgi , er det meste af maven afbrudt fra spiserøret , så kun en lille pose bag til at holde mad . Dette medfører patienter til at føle sig fuld efter at have spist små mængder mad . Den anden del af det kirurgiske indgreb indebærer forbinder denne lille mave taske til tolvfingertarmen , som er den midterste del af tyndtarmen . Ved at springe den første del af tyndtarmen , begrænser kirurgi , hvor meget mad der kan optages af tarmen , hvilket yderligere sænker kaloriefattige absorption .

Roux -en-y Tilbageførsel


Fordi alle i mave og tarm er tilbage i kroppen efter Roux-en-y gastrisk bypass-operation , hvorved den foranstaltning, der primært indebærer reintegrere maven og tyndtarmen . Det betyder, at de små mave pose skal være koblet fra duodenum og opdateret til resten af maven . Den væsentligste del af maven ( som var blevet koblet fra spiserøret ) stadig har forbindelsen til begyndelsen af tyndtarmen . At gøre dette , kirurgen skærer lille mave taske væk fra duodenum , efterlader så meget væv intakt som muligt , og derefter enten suturer eller hæfteklammer den tilbage på plads med resten af maven . Hullet i duodenum ( hvor posen var blevet vedlagt ) også skal være syet lukket for at forhindre fordøjelsesenzymer fra utætte hele underlivet .

Årsager til Tilbageførsel og mulige komplikationer


Der er mange grunde til Roux-en-y kirurgi kunne være nødvendigt at blive vendt . Patienten kunne nå frem til sit vægttab mål og ikke længere behøver den ændrede fordøjelseskanalen . I tilfælde af en kvindelig patient , kan hun ønsker at blive gravid , og som følge heraf at ophæve kost og ernæring grænser at sådanne operationer giver behov. Sommetider gastrisk bypass-operation kan efterlade en underernæret patient . Endelig i nogle tilfælde den oprindelige Roux-en-y kirurgi er ikke vellykket og resulterer i indre blødninger , i hvilket tilfælde operation skal vendes, for at forhindre yderligere skader . Indre blødninger er en risiko med den omvendte procedure så godt, ud over at bakteriel infektion i operationsstedet og skader på væv af fordøjelsessystemet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------