Position: hotel888 > 3 >

Fordelene ved LASIK operation

   LASIK er en slags refraktive øjenkirurgi , at omformer hornhinden og dermed forbedre synet . Denne procedure er hurtigt blevet populær , udført med en anslået 3 millioner operationer i hele verden i løbet af de sidste 10 år. Den procedure, tilbyder mange fordele i forhold til kontaktlinser , traditionelle briller og andre former for korrigerende øjenoperationer

Fordele


Den hornhinde epitel er fortsat . intakt i en LASIK procedure , mens en hornhinde snit er lavet i alternative kirurgiske procedurer .

Effekter


LASIK producerer en glattere overflade på hornhinden end alternative kirurgiske procedurer , hvilket resulterer i hurtigere helbredelse og bedre øje kvalitet .

Betydning


LASIK patienter er mindre tilbøjelige til at lide infektion end patienter , der gennemgår andre former for korrigerende øjenoperationer .

funktioner

LASIK er i stand til at levere en langt bredere vifte af synskorrektion end enten korrigerende linser eller andre kirurgiske indgreb .

Potentielle

LASIK forbedrer den overordnede vision kvalitet , Mens de traditionelle korrigerende linser kan begrænse perifere syn .

Advarsel

LASIK er en kirurgisk procedure , og råder over en vis risiko forbundet med det , også på længere sigt tørre øjne syndrom .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------