Position: hotel888 > 3 >

Hvad sker der under skoliose operation ?

   Skoliose er en sygdom, hvor rygsøjlen vokser i en C eller S mønster . Denne krumning af rygsøjlen kan føre til problemer med balancen og hofte tilpasning og endda forårsage skade på indre organer . Mange gange en bandage bidrager til at rette krumning er effektiv , men der er tidspunkter, hvor kirurgi er påkrævet . Mens står rygkirurgi er skræmmende , og der er årsag til bekymring, da med en operation , selve processen med at korrigere scoliose gennem kirurgi er ligetil og forholdsvis enkle

Anæstesi


Du vil blive sat under fuld bedøvelse , ikke en lokal eller blok type bedøvende , hvilket betyder at du ikke vil være vågen eller bevidst om kirurgi på alle .

Incision


Den snit vil være direkte langs rygsøjlen , som regel fra midten af skulderbladene ned til bunden af rygsøjlen .

Opretning


at rette ryggen , stænger eller stænger er cementeret til knoglerne i rygsøjlen til at holde det den lige . Disse stænger vil sikre , at rygsøjlen vender tilbage til og vokser i den rigtige position .

Suturer

Den snit vil blive lukket som regel ved syning og /eller bindemidler . Hele operationen kan tage op til 6 timer.

Recovery

Recovery tid er cirka seks uger for skoliose kirurgi . Det er den tid det vil tage for snittet til at helbrede indefra og ud , og din krop til at begynde at flytte komfortabelt . Fysioterapi er rådes til at hjælpe med regulering og smerte , at den ændrede stien af kroppen kan forårsage . Fuld helbredelse kan tage flere måneder .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------